Ahojte, dcéra má 4,5 r a kýve sa jej spodná ľavá trojka. Úraz nebol, len sa jej kýve ten zúbok. Nový zub nevidno. Ostatné zuby sa nekývu. Je to ok? Termín aj s rentgenom u zubárky máme v septembri. Ďakujem za info
Išla bu som to ukázať zubárovi.. moze tam mat aj medzi zubný kaz, co ani nevidíš a preto sa tak hýbe.. je skoro na trojky. Tie idu von v 9/10 rokoch..
@anjelicek26 jasne, zastavíme sa aspoň na konzultáciu. Nepoznám nikoho s takýmto problémom, preto ma napadlo spýtať sa tu. Pochopila by som ak by sa kyvala jednotka, okej, ale trojka?
Ano tak,jednotka,dvojka,všetko ok... ale tie trojky to trvá, nie,ze tam bude mat medzeru XY rokov
@anjelicek26 no však práve... Ako ak sa kýve a vypadne tak si myslím že zubári dajú taký špeciálny medzerník aby sa nepoposuvali zúbky, v septembri máme termín na súkromnej klinike kvôli stoličke tak ak nezoženieme skôr inde termín tak snáď nám poriesia aj toto. Dcéra má zubára ktorý je milý zlatý ale proste neotvorí mu ústa a ak chce niečo robiť tak vrieska. Táto klinika ponúka aj rôzne oblbovaky len je škoda, že sa dlho čaká na termín.
Kľudne môže už rásť normálny zub. Alebo keď nie, nič sa nestane to je iba mliečny zub, časom vyrastie normálny.