ahoj...mozte mi niekto poradit, ci mozem nattierat zuby malej calgelom, ked jej davam obcas paracetamol
Ano,mozes. 🙂
diky 😉 len tak pre istotu som chcela vediet
Môžeš. 🙂
môžeš 😉
mozes 😵
ja by som sa chcela radu ci mozem davat Calgel 4 mesacnej dcerke ked v pribalovom letaku je az od 5 mesiacov?
v lekarni mi tvrdia ze mozem ale potom nechapem preco by to bolo obmedzene az od ukonceneho 5. mesiaca 😒
podla mna urcite mozes, ja som malemu davala napr. aj kvapky, ktore pisu az od roka a podobne veci, vzdy mi povedia aj doktor, aj v lekarni, nech sa nezlaknem, ked si to precitam.. tak to je s vacsinou liekov 😉
claudinka,dakujem 😉
Určite môžeš, aj ja som dávala v 4 mesiacoch a všetko v poho.
urcite mozes. ked jej idu zubky tak teraz nebudes predsa cakat kym bude mat ukonceny 5 mesiac 😅
aj ja som davala skor ako mal ukonceny 5. mesiac a zda sa ze mu to nic neurobilo..teraz mam idu zuby ako po dazdi 😅
urcite mozes... aj ja davam malej...este len bude mat 5 mesiacov... pytala som sa na to nasej doktorky....
chcela by som sa opytat, ci mate dobre skusenosti s Calgelom....
@janush ja som pouzivala rozne, aj Calgel, aj babydent aj ine znacky...ale je to skor take placebo, mozno na chvilocku zaberie, ale ked to zlíže, tak je to opäť tam kde to bolo...skor pomozu sirupy proti bolesti (obcas, nie pravidelne). Ale ono tie zubky vyjdu niekedy aj tak, ze ani nevies...U nas boli najhorsie ocne zuby, ostatne som ani nevedela kedy povyliezali
tak dik