ahoojte... moja dcera sa uplne sprava ako keby jej išli zubky...mala teploty, strašne sa slini, ručky si stale oblizuje a nechce papať... môžu jej ist tak skoro zubky?? ma totiž 3 mesiace.. alebo čo myslite, že to môže byť??
ahoj moze 🙂 moj mal presne tri a pol a predrali sa mu dva spodne zubky 😀 a ostala som ako obarena ci to nie je skoro...a podbradnicek na slinky mal na krku tusim od narodenia 😉 takze kludne to mozu byt zubky...
ahojte,my sme začali sliniť tiež v troch mesiacoch a zubky vyšli až v 7.,stále si pchal rúčky do pusy a podbradníky sme menili každú hoďku.Lenže moj macko má už skoro 10 mes. a stále len 2 spodné zúbky,pričom starší mal 6 zúbkov na 11 mes.,som veľmi zvedavá,kedy mu tie zubky vyjdu,nech možme konečne niečo tvrdé chrumkať 😀
No moze, Saske vysli v den 4-mesacnin, takze par dni skor sa mi nezda vobec nerealne... u nej ale vychadzali vsetky uplne bezproblemovo, drzim palce, nech to bude aj u vas tak
aj my sme tak začali v 3 mesiacoch začala slintať a papať ručičky a v 4 mesiacoch sme už mali 2 zubky
@karina123 ANO moze mat. Moja dcera mala presne 3mesiace a prvy zubok von 🙂. Nebudem pisat cim sme si presli,pretoze bola veeeelmi "zla". Dr. len skonstatovala,ze ma naliate dasna.
Ahojte moj mali ma 3 a pol mesiaca a mam pocit ako keby sa mu tlacili zubky stale mi place poriadne nechce ani papat uz som zufala co by ste mi odporucili 😨
jasné že môže. Mojej slečne sa prvý zúbok prerezal dva dni pred 3 mesiacmi 🙂 a tiež mi to nikto nechcel veriť, že jej pôjdu zúbky, dokonca ani doktorka :D...teraz má takmer 7 mesiacov a má už osem zúbkov 🙂))
Naša však nemala teploty, bola len mrzutá a slintala a papala rúčky...čiže veľmi radiť neviem. Skúste však homeopatiká alebo gély 🙂 držím palce 🙂
jasne, aj náš drobec mal
Ahojte no malicky uz teplotky nema cez den je kludny hraje sa smeje a vecer ako keby certik do nho vosiel nechce mi papat place v kuse aj pol hodinku neviem si rady ale to stale iba vecer neviem fakt co mam robit 😖
Kludne mozu aj nemusia. Moj maly mal prve dva spodne zubky v styroch mesiacoch a dvoch tyzdnoch a slintal pred tym velmi dlho.