Malá má na dásni už pár dní bílej flek, ale jako zub se mi to úplně nezdá, protože je to spíš na místě dvojky a budou jí teprve 4 měsíce, ale co jinýho by to mohlo být?
@pribinak tak to je mi jasný, mě jde konkrétně o tuto fotku, a o to, že je to úplně v jiným místě, než kde by měl první zub růst. 😄
Ježiš to tady běžně admini blbnou se změnou názvu fóra? Proč? :D
@andrea7723 zuby nemusia vobec ist v zvyčajnom poradi
@pribinak tak uvidíme, holt první dítě, tak plaším kvůli všemu. :D Každopádně děkuju za odpověď. 🙂
@andrea7723 To nerieš. Mne išli prvé horné dvojky 🤣
@andrea7723 skus poklopkat malou lyzickou. Ak zacinka, je to zub.
Podla mna 100% zub, poklopkaj lyzickou. Bezne detom jednotky vychadzaju tak daleko, mavaju medzierku medzi prednymi zubami
Moj syn mal najprv horne dvojky a az potom vysli jednotky. Vyzeral ako upir. Cize neboj. Zober čajovu lyžičku a poklepkaj opatrne, ked cinkne, mate zubok von. 🙂
@andrea7723 je to jasný zúbok😉môj synovec mal v 3 m a je to jednotka to sa väčšinou posunie a sú mega veľké😂
Tak jen tak pro zajímavost 100% zub zalezl a doteď v 6 měsíc žádnej nemá. 😄
@andrea7723 mojmu sa zacal tlacit asi od 4teho a vysiel ked mal cca 7-8 m uz nepamatam. 😅
@saskia_98 Jo, tady to taky vypadá na růst zubů podle chování už asi dva měsíce, už si děláme srandu, že za ty její nálady by jich mělo vyrůst aspoň 5 najednou. Tak neztrácím naději. 😄
Aj 3 mes babatko moze mat zubky