Môže 9 mesačný syn týždeň horúčkovať kvôli zubom?

swojska
17. okt 2013

malemu sa v pondelok prereyňzali horne 2 a 3jky, reagoval horuckami a soplami,ktore mu zatiekli tak ze nemoze ani dychat..boli sme u doktorky v utorok, povedala ze viroza, dala kvapky, urobila CRP,MOC,vsetko ok.
dalsi den kntrola my stale teplotujeme, crp stale ok-streda
stvrtok v noci-dostal hnacky zelene , odsavat ho neslo, ale stale sa dusil, zbehli sme na pohotovost, tam ho tak poodsavali, ze mu odsavacku dali az do krku, islo plno hlienu, nakazali odber recra u obvodaka, poslali nas domov
stvrtok rano-u obvodnej. crp ok, my stale horuckujeme, doma ho odsavam skoro kazde tri hodky, hadicku musim vsuvat hlboko, sople su vzadu

dnes je piatok noc, a my cely tyzden len znizujeme telotu, ktora bez panadolu alebo brufenu neklesne pod 38,5...maly furt zle dycha uz ani nekojim, si odsavama davam mu cez striekacku, kedze ma furt upchaty nos...uz som zufala, tyzden nespime......

surviver
17. okt 2013

zo zubkov to určite nebude....dajte si spravit vyter z nosa,hrdla aj stolicu a moč do labaku...skore uzdravenie prajem

swojska
autor
17. okt 2013

doktorka furt tvrdi ze je to len viroza, ked je crp ok, zajtra tam idem uz 4krat vratane pohotovosti,,maly ma sople stale priesvitne ale je ich vela,,stolica uu je v labaku,,,zajtra uz budem appelovat, vsak to nema konca

cenculinka
17. okt 2013

@swojska felix je od utorka na atb,kaslal.jak tuberak,ale nos cisty.no a dnes v noci sup horucka 39po odpocitani.ma 11mwsiacov a len 2dolne zuby,mize byt ta teplota z toho?lebo atb sa zda ze mu zabrali,kasle lepsie,a teplota az dnes ☹ no ak by ju mal.tyzden tak.by som tiez mala nervyaj na lekarku ze s tym nic nerobi ☹ ach za 5 hodin vstavam do prace a este som nespala,taka som z tej jeho teploty vyklepana. Felux chrape jak zarezay aj s muzom a ja cumim na kona :'(

rencakm
17. okt 2013

tiez si myslim,ze vytery by boli dobre,keby Vam spravila...my ked ma mala sopliky a nevie spat,davam pod matrac vankus, zdvihne ho to trochu do pololahu a nezatekaju jej tak, a tiez sa nam velmi osvedcil Sinupret, ozaj je super na sopliky,ked este nevie fukat von a na ateplotu,len ten brufen....

xlucia
18. okt 2013

@swojska zacni davat sinupret na sople a cecko

srdiecko9
18. okt 2013

@swojska kľudne to môže byt viróza. Sú virózy, ktoré môžu trvať dlho. Zo zubou nee.. Tak to mohlo len začať..zuby samotné nespôsobujú chorobu ale oslabujú organizmus a tak ľahšie chytí vírus alebo čokoľvek.
Znižovať až nad 38,5 C, nechať telo nech bojuje. Veľa tekutín je veľmi potrebných , nato sa zabúda. Céčko a sinupret na zriadenie soplov je dobrý. Kvapky do nosa na noc, aby nedýchal veľa ústami . Kľudne môžeš dať aj fenistil kvapky na odpuchnutie sliznice.
Daj potom vedieť ako sa máte ..veľa skorého zdravička!!

drzubok
18. okt 2013

Koli zubom nemože, dieta je choré

koniarova
18. okt 2013

Daj zajtra ešte raz aj ten moč.

koniarova
18. okt 2013

@swojska Ako ste dopadli?

swojska
autor
22. okt 2013

@koniarova vsetky testy mal ok, ale skoncili sme na kramaroch, tak bol zahlieneny, nemohol jest, pit, ho odsavali a inhalovali, prespal mi dva dni, moje zlatko

koniarova
22. okt 2013

@swojska Chvalabohu, že ste už doma. Držte sa obaja. 😉 😉 😉