Môj syn cvaká zúbkami

32mirka
17. apr 2017

Dobrý deň, chcem sa poradiť, lebo neviem, čo mám robiť. Môj syn mal nedávno 2 a pol roka, už pár mesiacov má všetky zúbky. Ale iba nedávno začal s nimi cvakať. Neskripe nimi, len proste cvaka. Milión krát počas dňa. Ani v spánku neskripe ani necvaka, len keď je pri vedomi. Donedavna to vôbec nerobil. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?Ďakujem za akúkoľvek radu.

majulino
17. apr 2017

ja cvakam 20 rokov aleibav spanku a moje obe deti cca 3 mesiace skripualelen v noci, cez den som sa s tym este nestretla, neboli ho zubok, popripade usko? myslim, ze 2.5 rocny by uz mohol vediet povedat/ukazot co ho boli

32mirka
autor
17. apr 2017

No hádam by som si všimla, keby niečo nebolo v poriadku a mal nejakú bolesť. U môjho synčeka je to trošku ťažšie, pretože má downov syndróm a hovoriť ešte nevie. Ale ak by ho nieco bolelo, určite by si to všimla. Ale nenapadlo ma, že by mohol mať niečo s ušami. Je taký ako vždy, spokojný, venuje sa svojim veciam ako vždy. Skôr by som povedala, že si vypestoval takyto zlozvyk. A ako sa dá tento zlozvyk odnaucit? Okrem toho, že cvaka zubami, hryzie do všetkého, hlavne do cumlov na fľašiach, každú chvíľu kupujem nový cumel.

majulino
18. apr 2017

@32mirka ospravedlnujem sa nevedela som ze syncek ma DS, ani u mojej dcery sa zapalene usko nijako neprejavovalo, ani zapal stredneho ucha bola kludna bez teplot, len jedneho dna jej zacal vytekat hnis z uska, to kusanie cumlov mi pripomina moju neter, ale ta ma len 8 mesiacov a rastu jej zubky, tiez kazdu chvuli kupuju novy cumel

32mirka
autor
18. apr 2017

@majulino nič sa nestalo. Ja si myslim, že to je len zlozvyk. Len nemám šajnu, ako malého od toho odnaucit. Zápal stredného ucha už malý mal, sprevádzala ho horúčka a plač z ničoho nič. Takže to hádam nie je tento prípad ☺. Ďakujem aj tak za Váš príspevok.

majulino
18. apr 2017

@32mirka drzim palce nech sa dari 🙂

32mirka
autor
18. apr 2017

🙂❤ a to isté prajem aj Vám