Mliečny chrup

28. máj 2023

Mamičky ktoré máte prerezávanie zúbkov už za sebou, stretli ste sa s tým že dieťa už má rok, horné predné zúbky nemá, ale narástla stolička?
Onedlho idem sama so sebou k zubárovi, tak či to s nim riešiť, alebo je všetko v poriadku a je to bežná vec ?
Ďakujem za odpovede.

luccija
28. máj 2023

Nemusí ich mať založené
Môj sused nemá 2 boli na RTG a nemá...nedali mu implantát, ale posunuli sa 3 a všetko ostatné má už 16 r nie je to taká rarita ma to veľa ludi

bara_borka
28. máj 2023

spomenula by som to lekárovi. môže byť taký stav, že nemá dieťa zárodky niektorých zubov.

martinmmartin
28. máj 2023

Len tak mimochodom.....Ak si pozries detsku lebku s mliecnym chrupom tak ti vyrazi dekel ,

autor
28. máj 2023

@martinmmartin to som asi vidieť nechcela 🤦‍♀️😱

macusiq
1. jún 2023

Ahoj. Mojej malej po dolnych jednotkach vysli 4 stolicky a po nich isli ostatne predne.

20erika07
1. jún 2023

Moja malá mala prvý zubok v 16tich mesiacoch a rovno
hornu stoličku, az potom jej zaradom isli najprv horne dvojky a dolné jednotky a potom horne jednotky, dost odveci ale nikto to neriesil, dokonca tu stolicku si vsimla pediatricka, mna ani nenapadlo jej obzerat vsadu zubky ci sa tlacia ked nemala vpredu ani jeden 🙂 vsetko je ok zubky jej vsetky pekne vysli a aj trvale rastu pekne uložené, rovnucke. Ma 9r