Máte prosím niekto skúsenosť s použitím midazolamu u dieťaťa? Máme termín na opravu zubov + vybratie stoličky. Mám stres z toho, či a ako na dcéru bude pôsobiť. Rada by som si prečítala skúsenosti mamičiek, ktoré tiež opravovali zubky za použitia premedikacie. Ďakujem 🙂
@miruska0908 neucinkovalo vobec. Odmietla otvorit usta.
@jeanne14 ďakujem za odpoveď. Presne toho sa bojím, že nebude spolupracovať, že to nezaberie a chytí ešte väčší amok. Aspoň si na to potom nepamätal?
@e1i takže ju ani neosetrili nakoniec? Ako ste to potom vyriešili?
@miruska0908 pamätá si práveže 🙈🙈 on si len možno nepamätá tých pár minút keď mi sedel na kolenách v čakárni a hovoril mimo.
@miruska0908 ale boli pred nami deti a ako “oťapené” vchádzali do ambulancie tak aj vychádzali s rodičmi, takze nechápem čo sa stalo že to u môjho nevyšlo.
@jeanne14 fuha, tak to nahneva. Práveže ako sa snažím nájsť nejaké informácie od mamičiek, tak čítam prevažne o tom, ako to nezabralo. Mám z toho hrôzu a rozmýšľam, či robím dobre. Zostava teda asi len dúfať.
@miruska0908 nemáte zrejme čo stratiť, len to skúsiť a dúfať že zaberie.
@miruska0908 neosetrili. Zatial nijako
@jeanne14 áno, ďakujem. Presne to si hovorím, že nemám čo stratiť. Len aby som si potom hlavu nebuchala o stenu, že som ju mohla dať radšej rovno uspať. Keďže budeme musieť minimálne dvakrát do toho ísť, aby opravili aj zvyšok.
@miruska0908
u nas so 4 rocnym to krasne zafungovalo...pozeral rozpravku obcas zamrnkal a bolo po. A jedine co si z toho pamata je ze dostal hracku po vykone;)
@kuki13 super, ďakujem, bodaj by to aj u nás takto zafungovalo. A mohol pozerať rozprávku? Lebo podľa informovaného súhlasu čo sme dostali, neodporúčajú žiadny tablet, telefón, ani nič podobné pozerať.
@e1i držím palce, aby ste našli vhodné riešenie a zvládli to 👍
@miruska0908 sam zubar mu to pustil pocas vykonu
Boli sme v KE, na odporúčanie mojej kamošky. Za čo som jej samozrejme veľmi vďačná, ale môj syn mal zrejme strach taký obrovský že mu ani tá latka veľmi nezabrala a bol to vyslovene boj.
Latku vypil, omámený bol chvíľočku, asi 5 minút rozprával “z cesty” no keď sadol do kresla akoby mu ani nič nedali 🙈 stoličku sa ale podarilo vytrhnúť. No vôbec to nebolo take ružové.
Kamoska chodí so synom pravidelne a jej malý si nepamätá nič, spolupracuje atď. Tak neviem kde sa u nás stala chyba.