Máte skúsenosti so snímateľným zubným strojčekom?

cskrisztinka
31. júl 2019

Dobrý deň. Mà niekto skusenost z snimatelným zubným strojčekom?
Budúci týžden dostanem. Na noc i na den.
Mám problem z hryzom a predné zuby mi začinaju rast dopredu. Zubný lekar mi poradil najprv len takýto strojček a že potom fixný...neviem či mi pomôže len ten na noc. Mám 22 rokov.

jania023
31. júl 2019

Myslis taky ten priesvitny?

cskrisztinka
autor
1. aug 2019

@jania023 neviem či to bude priesvitný....len že to budem si davat na noc ale aj cez den mozem to nosit...pri jedle nie.

jania023
1. aug 2019

@cskrisztinka no tak to bude ten. Ja som mala ten isty a mne nevyjovoval aj tak som skoncila pri klasickom.
Za mna strata casu a penazi
Daj si klasiku strojcek ale biely drotiky je to decentne alebo dokonca sa da dat z vnutra zubov a vtedy nevidno nic

zuzka0807
1. okt 2019

@jania023 Dobrý večer, môžem sa spýtať, aký ste mali problém s tým invisilinom? ďakujem

jania023
2. okt 2019

@zuzka0807 no teda aby som pravdu povedala bola som uz na poslednej nasadke cize zuby som mala mat uz rovne podla nej ale neboli a mali k tomu este daleko. Posunula mi celu sanku do divnej polohy a museli mi dat nakoniec klasika fixny strojcek kde opravovali chyby toho priesvitneho. Pokial mi sanku dali do polohy ako bola predtym trvalo to asi 5mesiavoc a plus dalsie asi 6 na zuby. Cize ja osobne som stratila rok casu toho strojceka priesvitneho a aj tak mi dali nakoniec ten klasicky

zuzka0807
2. okt 2019

@jania023 a môžem sa spýtať, u akého doktora? kde? a koľko vás vyšiel ten invisiline? a potom ste si museli zaplatiť aj ten fixný, alebo to bola ako reklamácia??? ďakujem

jania023
2. okt 2019

@zuzka0807 ja som mimo SR cize asi vam nepomozem a mne to uznali ako reklamaciu cite mi urobili predbeznu fakturu a odratali z nej to co som zaplatila za ten priesvitny