Máte skúsenosti s MUDr. Denisou Kotuličovou?

eraa
7. sep 2015

Ahojte maminky, prosím Vás chodíte niekto k mudr. Denise Kotuličovej do Martina na strojček ? Dakujem za každú skúsenosť a recenziu k

bonaqa2013
7. sep 2015

táto expertka bola kedysi v Turanoch. 10 km od Martina. nikto ku nej nechcel chodiť. Robila aj so svojim partnerom - vtedy boli ešte partneri, on bol šikovný, ona obe ruky kľavé.
Môj syn doteraz spomína ako mu robila kontrolu a žuvačku prežúvala ako prežúvavec nad jeho otvorenými ústami. čakal kedy jej žuvačka vypadne do jeho úst.... 😒 😒 😒 😒
možno že sa od vtedy zmenila..... možno.

dan1236iela
16. jan 2016

bonaqa2013 pani doktorka je jedna z tych najzodpovednejsich s akou som sa kedy stretla ..a nechapem ako si dovolujes sa o nej vyjadrovat ze ma obe ruky klave NEHORAZNOST... neviem ake je tvoje zamestnanie ..ale vystudovat stomatologiu mat dve atestacie to da drinu a este byt aj taka dosledna

am.rosa
3. nov 2016

cloveka len tak lahko nezmenis

nemozna neschopna a podla vlastnych slov nerozumie nechape

asi vynechala prednasky alebo znamky dostala iba od tych co daco od nej chceli - inac nerozumiem ako vystudovala...

tak taku takzvanu odbornicku musite ozaj dlho hladat alebo musite mat velku smolu.
Podla vlastnych slov NEPOZNA a NIKDY NEPOCULA o zakladnych metodach alebo ukonoch ktore ine ambulancie celustnej ortopedie bezne riesia.
Pokial by sme mali mat iba takychto odbornikov..... utopili by sme sa v slzach.
Sa divim ze ma este prax.

viliamt
17. jan 2017

Nedá mi aby som sa po prečítani tejto správy (am.rosa) ,ako PRIAMO ZAINTERESOVANÝ, nevyjadril.
am.rosa nikdy nenavštívila ambulanciu doktorky Kotuličovej, ani len nevie kde sa nachádza, nikdy sa s ňou nestretla a nie je ani odborník v stomatológii. Vyzerá to tak, že si každý napíše čo chce 🙂
Ja som sa k doktorke Kotuličovej dostal na základe vynikajúcich referencií. Je to odborníčka najlepšia v danej problematike v MT s dlhoročnou praxou, špičkovo vybavenými ambulanciami a rozhodne ma nesklamala.
Moja skúsenosť :
prijala nás mimo poradia, v čase keď to vyhovovalo mne s dcérou - za čo sa chcem ešte raz poďakovať,
dcéru zdiagnostikovala a skonzultovali sme problém

Vrele doporučujem pani doktorku všetkým a prajem jej ďalšie stovky spokojných pacientov

svetlanagoc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alper
26. jan 2017

Plny suhlas am.rosa a bonaqa2013. Skor ako som sa k nej dostal, tiez som mal o nej referencie; ale negativne. ..Ze je odmerana, neprijemna. Osobna navsteva jej amb.to len potvrdila a komunikaciu s pacientom ma na urovni: "ja som doktor, kto je viac"! Povzniesol som sa nad to a prisiel som opat po mesiaci na kontrolu. Ziadna zmena. Vtedy som daval za pricinu snad problem v rodine, stres, alebo nejaka choroba. Znova ma privital ten povysenecky ton, a to uz bol posledny klinec do truhly. Pricinu vidim v jej neschopnosti, a hladanie príčin preco NIE ako sposobu preco ANO.Moje odprucanie: Rozhodne NIE!

viliamt- rad by som vedel, odkial sa daju ziskat pozitivne referencie na tuto doktorku. Nie ste nahodou pribuzní?

denisic
12. jún 2017

@alper A mohli by ste mi poradit dobreho celustneho ortopeda v MT alebo v blizkom okoli. Dcera ma problem, nerastie jej zub a nas zubar nas odporucil k celustnemu, no nechcel mi nikoho doporucit, nakolko nechcel na svojich kolegov nadavat, no taktne mi naznacil, aby som hladala mimo MT.

tunnelka
17. sep 2019

Pripájam sa, s MUDr. Tereni (Ivanovou) su to dve najhorsie zubárky aké som kedy zažila, arogantne, odmerané, otras. Táto pani Kotuličová, kedysi ak si dobre spomínam Nagyová, bola jedna arogantná ženská ktorej sa snád všetky deti báli. Chodili sme vtedy ešte celá trieda naraz na prehliadky a každý sa modlil aby siel ku MUDr. Kotuličovi a nie k nej, lebo vždy kričala po deťoch a pán doktork bol naopak velmi milý a príjemný a aj skvelý odborník.
Nikdy v živote by som k nej už nešla, roky som prekonávala traumu zo zubárov a z veľkej časti k tomu prispela práve pani doktorka.