Ahojte je tu nejaka mamicka ktora ma umele zuby? Potrebujem sa informovat dakujem
Tiež mam mostik prednych šesť zubov
@miska7754 moje mi obrúsil a na ich zvyšky s niečím ako cement prilepil nových 6 zubov. Mám ich 7 rokov, som spokojná, sú pevné a slúžia dobre. Jediná nevýhoda je že sa ti tvoje zuby pod nimi môžu pokaziť lebo korene, ak máš zdravé zuby sa tam nechávajú. Mne sa to stalo ale opravil mi ten boľavý zub z vnútornej strany, zablomboval s bielou blombou a všetko je ok, nie je to ani vidno. Kvalitnejšie sú potom zubné implantáty, tie sa natrvalo implantuju do ďasna, tvoje zuby idú tým pádom von. Ale je to podstatne drahšie.
@miska7754 mostík sa dá uchopiť iba na zbrusene, vlastne zuby. Myslim, že aspoň prvý a posledný v rade musíš mať aby ti ich mal o čo uchopiť. S dasnami keď máš problém ti neviem poradiť, to som ja nemala. Ale mne to zubár všetko vysvetlil, povedal mi možnosti a ceny. Toto sú otázky na zubára ktorý videl tvoj chrup a vie posúdiť čo je pre teba najvhodnejšie. Inak aj tu na koňovi je poradňa zubára...
@nikpa prosím vás viem ze staršia téma ale koľko vás to vyšlo
@ivanka1997 myslím cenovo okolo tých 6zubkov
@ivanka1997 už si presne nepamätá ale tu máš link na nedávnu debatu kde sme to riešili, dávala som tam aj cenník mojej zubarky, samozrejme všade to stojí inak. U mojej teraz vychádza 1 zirkonovy zub 250€ co je naozaj dobrá cena. https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/aka-je-cena-zirkonovych-koruniek/#post-82701072
@miska7754 ahoj, mám mostík predných 6 zubov, neviem či by som ti mohla poradiť...