Ahojte maminy , prosim Vas viete mi poradit stomatológa v okoli Nr ktory ma v ambulancii rajsky plyn alebo nieco podobne aby sa dalo dieta vysetrit? Mladsej opucha licko a musíme to riesit len ona je tazko vysetritelna aj u obvodného doktora, ale to je na dlhsie.... Skusala som kliniku Andel v Hlohovci len tam je cakacia doba skoro 2mesiace.....
Prosim vsetky maminy ktore k tomu nemaju co povedat, pripadne tie co tu radi rypu do kazdeho hovna nech si svoje komenty nechaju pre seba. Dakujem
@lapersefona dakujem za informaciu a za radu. Ja som zatial len v plienkach co sa tyka info. Zajtra ideme po radu obvodnemu tak som zvedava co mi poradi. A potom budem pracovat a informaciami. Este raz vdaka. 🙂
@mypa dobrý deň. Už si presne nepamätám tému 😀 ale zubárku sme našli v Nitre pod Kalváriou. mladé baby veeeelmi šikovné. Okrem toho mám dievčatko z autizmom takze to muselo byť ultra rýchla akcia.... Boli sme tam dokopy 15min aj s uspavacim sirupom aj s vytrhnutim. Aby nebola v strese sirup sme dali do cajika ešte v aute , pekne zadriemala a v kresbe to bolo šup šup. Dalo sa aj uspať ale to som sa bála.... Takto sme mali 15min strachu, čo najmenší zásah do organizmu a máme pokoj. Keby ste mala otázky kľudne mi napiste 🙂 Martina
Asprodental.sk my sme sa objednavali pondelok a termin nam dali na zaciatok decembra.. Cenu vam ja neporadim ale maju cennik na stranke 🙂
@mart1na26 dobrý deň nehnevate sa že otravujem len sa chcem opýtať bližšie info ohľadom zubarky v Nitre mám krstniatko autistu a sme zúfalí má deravu stolicku že kam ísť s ním keďže nechce spolupracovať
@melindacicusik ahoj, neviem ci by Hlohovec bol ďaleko, ale Andel centrum, tak viem ze tam chodia aj s autistyckymi detičkami a pochvaľujú si, len ta cena...
@melindacicusik dobry vecer, napiste mi spravu 🙂
Ahoj predtym su daj vysetrut z krvi ci mas dostatok vitaminu B12. Ak by si mala nedostatok a bude ti aplikovany rahsjy plyn, moze dojst k poskodeniu mozgu.
Tuto informaciu mam z nemocnice od gynekologa.