maly ma 4,5m ,prerezava sa mu zubok, dnes je velmi nesvoj,,v plienke mal trochu crstvej krvi, moze to mat suvis?
inak papa ale nexe spat, je mrzuty
@swojska tak u mojho bratranca bola kvapka krvi v plienke priznakom pruhu, ktory mu museli okamzite operovat. Ja by som isla pre istotu este dnes k lekarke alebo na pohotovost.
tiež by som hneď zašla k lekárovi
@swojska je tu uz podobna diskusia, ale tam islo skor o ruzovy flak po cikani https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/krv-na-plienke-viete-o-tom-nieco/ Moze ist teda aj o zapal mocovych ciest. Ale urcite toho lekara bude treba. Ak ide o naozaj cerstvu krv, tak necakaj radsej.
ked je to len akoby nitka, pripadne hlien k tomu, je to normalne
Podla mna v plienke nema krv co robit. Urcite to nie je bezny jav pri prerezavani zubov. Pri prerezavani je organizmus nachylny na choroby, lebo je oslabeny, tak sa moze kadeco pridruzit,ale nemusi to so zubami vobec suvisiet. Ja by som urcite isla k Dr. , zvlast ked maly nema este ani pol roka. Radsej zbytocne, ako neskoro.
a hnacku nema alebo teploty? ak s nim nechces is k dr., lebo je tam kopec chorych deti, tak jej aspon zavolaj
nema hnacku ani teplotu ale pojdeme na pohotovost pre istotu
Ak by bola zo zubkov a presla traviacim traktom, je stravena, teda v stolici by mala ciernu farbu. Toto je nieco ineho, ries to urcit u lekara.
tak ako?
Nemyslím si ze zo zuba @swojska