Koľko zúbkov bolí?

29. dec 2021

Nie nerobím si srandu.. Naozaj neviem...som prvorodička.. Maminky... Ak bábätkám idú zúbky každý jeden ich bude bolieť keď pôjdu von? Či len prvé?

im709vf
29. dec 2021

Všetky. Najhoršie sú očné a stoličky. Ale bolia všetky. Takisto každe babo to znasa ináč. Pri synovi som o zuboch ani nevedela, teraz dcérka prežíva každý jeden.

dominika0126
29. dec 2021

My sme prvých 8 zubov ani nevedeli kedy vyšli. Dva týždne dozadu mal teploty 39 a potom mu vyšli dve stoličky naraz. Asi je to u každého individuálne.

zuzzinkaa
29. dec 2021

Nemyslím že by si z teba niekto robil srandu. Každá sme raz boli prvorodička, aj keď niektoré sa tu správajú že ony vedia všetko… Veľmi to závisí od každého bábätka. Moje napríklad ani neviem kedy mu vyšli zuby, nebolel ani jeden. Klop klop. Skús sa spýtať tvojej Maminy a svokry aký príbeh ste mali vy ako deti. Moja dcéra má zuby po mne, ani o mne nevedeli že nejaké rastu.

amelia89
29. dec 2021

Mojmu krpcovi idu zuby vo vlnach- je 2-3 mesiace uplakany umrncany a zrazu vyjdu 4 zuby naraz. Je to fakt individualne🤷🏽‍♀️

autor
29. dec 2021

Ďakujem za odpovede.

marianarem
29. dec 2021

U nas je problem s kazdymi zubami, teraz uz chvalabohu idu tie posledne stolicky. Ale vzdy to vyzera trochu inac. Vzdy teda bolia dasna, je slinenie a potom este nieco navyse. Pri niektorych je zhorseny spanok, pri niektorych problem s jedenim, pri dalsich s pitim, s naladou, boli aj hnacky a sklbanie vlasov.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz