Dobrý deň, prosím Vás mám otázku boli sme dnes aj u dr. Minulý týždeň sme prekonali 6chorobu od soboty večer znovu zvýšená horúčka teraz momentálne 37.9 doktorka dnes robila crp vyšlo mu 8. Povedala ze tie teploty mozu byt zo zubov ze ich ma velmi navrete tie dasna
chcem sa opýtať cez deň nemá ale teraz zas sa mu zvýšila koľko cca trvajú tie teploty u vás? Cez deň je veselý papať papa pekne..
Maximalne 3 dni sme mali
@deedol dnes sme boli u doktorky počúvala pozerala do úst crp negatívne. Povedala ze to je zo zubov. Cez deň nemá nič len na večer.. ja už som zúfalá 😪 inak dodám že do rána mal zasa teplotu 35.7 pýtala so. Sa dr. Povedala ze predávkovanie z liekov od teploty co som musela dávať keď mal tu 6 chorobu a 39.4 teploty od nedeli do stredy.. Keďže mu to vždy moc vyskocilo .. ze telo tak reaguje na lieky ... tak ja už neviem
och mrzi ma to. no mali sme zo zubv max 2-3 dni, ale len 37,2-3. a to ked je chory, tak ma aj cez 40.
Drobec mal pri prvom zube 3 dní teploty 38-39,
@295anicka môj teploty zo zubov nemal ma na vrchu 4 a na spodu tiež 4
Môj má 11 mesiacova práve mu idú 4 zuby naraz,dolné stoličky a horné očné zuby. Doteraz nemal zo zubov teplotu,teraz áno, asi je to už moc zubov naraz. Od štvrtku do soboty mal teploty do 39,2, bez iných príznakov,bez soplov, kašľa, hnačiek. Doma som mu 2 x pichla CRP a negatívne, po 3 dňoch teploty prešli. Tiež mal chuť do jedla,len trochu náročnejsi na nosenie,kojenie a taký plačlivejsi.
my sme mali teplotu zo zubov, ale nie az taku vysoku. nemohol chytit niekde dalsiu virozu? :(