Zdravím.. Potrebujem poradiť.. Dnes dcére trahli zub... Koľko ju mam nechat doma.. Viete ako je to vo škôlke deti... Idú vonku a behajú.. Aby nedostala ešte nejaký prievan do pusy.. Vďaka za info.
Uvidis ako na tom bude. Synovi v skolke tahali 2 zuby naraz (na oboch stranach) a siel hned na druhy den do skolky. Ale teda bola jar, takze uz relativne teplo a ani raz sa nestazoval, ze ho nieco boli. V podstate fungoval hned normalne, akurat sme davali par dni pozor na jedlo, aby nemal nieco tvrde alebo makove.
Ak si doma a bojis sa, tak mozno nechaj este zajtra doma a potom uvidis podla potreby.
Keď máš možnosť,nechaj ju deň doma. Pre tvoj klud.
@diewcatqoo hej doma som na materskej tak preto sa pýtam.. Ci nemáte skúsenosti.. Asi ju nechám zajtra doma..
@koniarova asi tak spravím 🤗 ďakujem.
@anjelicek26 stoličku jej vzadu dole ťahali... Sťažovala sa na bolesť..
Zajtra.
@mamkacharlotta ja by som kludne aj do konca tyzdna, sak to su len 2 dni, hadam kolo-kolo mlynske daju aj bez nej.
@tykat sak určite
@mamkacharlotta nechala by som dieťa doma pokojne aj do nedele, ak teba nenaháňa nič na to, aby do škôlky šlo. ty si jej mama, ty si ju poznáš, ty posúď. toto by som sa tu ani nepýtala. už len z titulu, že ako vidím, niektoré by dali dieťa do zariadenia najradšej pomaly hneď v ten deň, aj keď nemusia 🙂
@lonely66 sak jasne.. Máš pravdu.. Ja som jej rodič.. Ja musím vedieť co je preň najlepšie 😍
Prievan do pusy? Ved je to mliecny zub, tie vypadavaju priebezne a deti doma samozrejme neostanu,neni na to dovod... len jej na desiatu zabal nieco maksie a povedz jej,nech zuje na ten druhej strane a po jedle si vyplachne usta...