niežeby som stresovala, len som trochu prekvapena - prvý synček (dnes 6 ročný chalan) mal prvé zúbky v štyroch mesiacoch a jeho mladší brácho 9 mesiacov - a kde nič tu nič 😀
neporovnávam ich, aj dr. je spokojná, len som zvedavá kedy asi "najneskôr" by mali zúbky vyjsť..... díky
prvej dcérke v 6 mesiacoch, druhej v 12-tich ..... synátor bude mať zrejme prvé, keď bude oslavovať 18-ku 🙂
mojej dcere vysli dve zubky v štyroch mesiacoch , malemu teraz ma ( 10 mes) tiež dva naraz v 6 mes teraz sa mu prerezava 3 zubok.
prvy zuboček nám vyšiel v 11,5 mesiaci
no tak naši boli akční, synovi v 3 mesiacoch, dcérke v 5 mesiacoch, zuby im šli vždy po štyri naraz, to bolo plaču, teplôt a ručičky v hrdle 😀
Monike v štyroch 🙂
5 a pol mes. a druhemu na 5 🙂
staršej skoro v roku a mladšej nedávno v 8,5 mesiaci
risko mal 4 mesiace,vysiel prvy a na druhy den druhy 🙂
Dcerke v 4 mesiacoch, malemu v 5.5 mesiaci... a potom to tiez slo dalej rychlo..
aj mojej dcérenke vyšli prvé dva zúbky už v štyroch mesiacoch, ale viem a osobne poznám aj detičky, ktorým vyšli prvé zúbky až okolo jedného rôčka.
v 10 mesiacoch prve dva, ale paq uz rastli rychlo, po 2 a po 4.. uz daaavno ich mame vsetky
4,5 mesiaca prvý 5 mesacov druhý 😀
nam sa prvy zacal prerezavat tiez az v 10.mesiaci
My mame 9 a pol mesiaca a tiez stale nic... Uz sa smejem na tych poznamkach od rodiny, ked mi asi od tretieho mesiaca tvrdia, ze mala slinta preto, lebo jej uz idu zuby, teplotu ma preto, lebo to uz urcite budu tie zuby a pod.... 😀
moja dcéra mala tiež v 4. mesiaci už dva zúbky, ale napr. môj synovec nemal v 9. mesiaci tiež ani jeden zub, takže je to určite v pohode 😉
10,5 mesiaca 🙂
v 9 mesiacoch...ale poznam pripad ked prvy vysiel v roku a pol
v 9 mesiacoch nam vysiel prvy.. dalsi az po roku tusim..
5 mesiacov a 2 dni prvý a v 26 mesiaci posledný.
v 4. mesiacoch a v roku a pol uz sme mali vsetky. Ale je to veeeeeeeeeeeeelmi individualne
Prvy ked mal 4,5 mesiaca, druhy na konci stvrteho 😀
poznam babatka ktore mali prve zuby az okolo 10teho mesiaca.nie je to nic neobvykle 😉
môjmu synovy vyšiel prvý zub dva dni pred prvými narodeninami. ďalší asi o 3 dni a potom išli všetky postupne v priebehu roka. o každom jednom sme vedeli vďaka teplotám, hnačkám a nervozite. 😒
nemusíš sa obávať..nám síce vyšiel prvý zub v siedmych mesiacoch, no teraz máme rok,všetci kamaráti v našom veku majú plné ústa zubov,..a my len šesť..a ďalší asi ani tak skoro nebude 😀 😀 😀
a mám kamaráta,ktorý má 23 rokov a má stále predné zuby miečne 😅 😅 takže vidíš,..zuby sa s nami zahrávajú ako chcú.. 😉 😉
mi sme mali prvý v 4,5 mesiaca a druhý o 7 dní vyšiel bolo to bez problémov no teraz mame hnačky horúčku a nervyčky ked sa nejaký zúbok tlačí von
prvej dcére začala rásť od 6 mesiaca približne 2 zúbky za mesiac a mladšia má 7 mesiacov a po zubkoch ani chýru.. 😝
starsiemu v 13 mesiaci,mladsiemu v 12.mes. 😀
my mame 7.5 mesiaca a mame 6 zubkov...dolne jednotky nam vysli ked mal 4 mesiace a horne jednotky a dvojky ked mal 6mes.a 2 tyzdne
aj mojej malej vyšli zubky dosť neskoro mala 9m a 2t keď sme našli zub a potom jej išla aj 4 naraz 😉
je tu strasne vela zubkovych tem,kde sa mozes docitat,ze nic nie je nezvycajne...narodit sa s jednym zubkom ci mat zubok az okolo 1 roka.