Ahojte maminky, chcem sa opytat kedy vysli vasim detickam posledne stolicky -5ky? Viem, ze na nete su odborne clanky,ale ja chcem realnu skusenost mamiciek, moj syncek ma 16mesiacov, zubkov ma uz 16, no som zvedava kedy pojdu dalsie stolicky aj ked viem, ze je to individualne,ale zaujima ma to 🙂 Dakujem pekne 🙂
Mojej tiež okolo 20-21m vyšli jeden za druhým
teraz jej lezu prve 2 spodne, ma 2 roky a 2 mesiace 😊
V 2,5 roku vyšli posledné
Nám sa posledný práve dotisol, o 3 mesiace máme 3 roky
Moj bude mat za dva mesiace 3 roky a prave mu ide prva 5ka von, kedy pojdu dalsie to je otazne, zatial ziadny naznak
Môj bude mať 20m a prerezal sa mu práve posledný.
Moja prva mala presne 3 roky a vsetky 4 naraz isli, krvave dasna mala... druhej dcerke teraz v 2 rokoch a 8 mesiacoch vysla jedna, potom druha. Este chybaju horne dve. Ale mojim detom isli vzdy neskor zuby nez ako je v tabulkach...
Drobec ma 17 mesiacov, a uz ma dasna navrete, bolia ho, hryzie nas aj vsetko naokolo, v noci zle spava...takze uz su na ceste nejake tie 2 az 3 tyzdne...16 zubov ma uz dost dlho. Dufala som, ze aspon tieto posledne stolicky si daju nacas.
Mojej lezú akurát teraz, má 2 roky a 3 mesiace. Ale psycho je to riadne....neskutočne zle ich prežíva, už smw s manželom na nervy, už len čakám kedy vylezu von...
V 22 mesiacoch už mala všetky , druha v 2,5 roku.