Kedy výjdu prvé zúbky?

23janka
24. feb 2012

ahoj moja dcera bude mat 9 mesiacikov a este nema ani jeden zubok,kedy jej vyjdu?

katy1979
24. feb 2012

spytaj sa vestkyne 😉 ale nie co bojis raz urcite vylezu. niekomu v 6mesiacoch inemu v 1 roku

akika722
24. feb 2012

odpoved na tvoju otazku asi nepozna nikto z Mk 😅
neboj,vylezu 😉 či skor alebo neskor,ale vylezu

zuzana17
24. feb 2012

mojej vyšli až po 9.mesiaci. Niektorým detičkám až okolo roka a akoby všetky naraz

anieli_1
24. feb 2012

do roka by mali vyjst prve ze ak do roka nevyjdu vtedy by si mala ist k dr takze zatial to je este dobre neboj vyjdu..........moja mama vravi ze cim neskor tym lepsie ze sa menej kazia 😉

anjelicek26
24. feb 2012

Kamoskinej malej prvy zub v 16 mesiacoch a mojej v 4 mesiacoch... oboje je normalne... neda sa to urychlit... plny chrup mala Saska 20 mesacna a kamoskina mala 22 mesacna, u nej to potom slo ako huby po dazdi a vlastne bezbolestne, my sme si kazdy zub odtrpeli, odslintali, odplakali... cim neskor, tym lepsie, mozes dietatu lepsie pomoct, ovocie, hryzatka, gelik, to vsetko akceptuje starsie dieta lepsie, ako tie moje 4 mesacne, ked im zuby liezli....

hajanka
24. feb 2012

😀 😀 😀 😀 to si super napisala @akika722 🙂 aj ty @katy1979
a dajte aj mne like 😉

lubina
24. feb 2012

Nasim obom dceram vysiel prvy zubok ked mali 8 mesiacov, skoro na den rovnako sa im prerezali ich prve zubky. Ale neterke vysiel prvy zubok az ked mala 13 mesiacov.Uz s nou boli aj u zubara lebo sa bali, ze preco nema zubky. No a ten im povedal, ze to je individualne a ze kazdemu dietatu sa zubky rezu inak a namaju robit paniku. Takze treba len cakat, zubok sa prereze ked pride jeho cas 😉

bubu4125
24. feb 2012

moja malá má 9,5mesiaca a zúbky sa jej tlačia už od novembra...a stále nič! takže slintáme, rúčky papáme a všetko čo nám príde do ruky, ďasienka sú opuchnuté už dlhší čas...no stále nič...zatiaľ si z toho ťažkú hlavu nerobíme, však raz vylezú!

tunzal
24. feb 2012

synovi prvé vyšli ked mal 7 mesiacov , ale trápili ho od 4. mesiaca ☹, dcérka bude mať štyri mesiace a teraz už má biele čiarky na dasne, ale kedy výjdu to neviem, dúfam že nás nebudú dlho trrápiť