Ahojte maminy, už tu píšem celá urevana a zúfalá.. malému rastie posledná jednotka hore, vedľajšiu má vonku už tri týždne. Jemu strašne pomaly rastu tie zuby, vždy vyšli az s rozdielom nejaké 2-3 týždne. No už dneska mám pocit, že nič nezaberá, dokonca ani nurofen. Ťahá si vlasy, uši, plače a plače, dudlik vypluje, len stále niečo hrýzť ale plače aj skrz to. Fakt že od rána. Nevládzem už tento celodenný plač počúvať, puka mi z toho srdce. Nepomáha ani byť pri mame, proste nič :( papať papá, ale nič teplé, čo chápem.. aj si pospinkal ale bol to boj, kým zaspal.. zúfalá som už, naozaj už neviem ako pomôcť.. bože čo bude ešte pri očných a stoličkách 😭 akoze prešli sme si už všelijakymi dňami pri zuboch ale väčšinou zabralo byť pri mame ale takto agresívne si ťahať uši, vlasy, to sme tu ešte nemali :(
@pribinak áno, jediný ktorý nám zaberá je kamistad baby HA, ale teraz ani to.. to skôr keď má také oveľa menej bolestivejšie dni :(
@monikabotosova nie baby, kúp pre dospelých
@pribinak ten senzitiv? To som veru neskúšala, to môžem aj malému, 10 mesačnému? Hneď zajtra tak pôjdem kúpiť..
@monikabotosova Môžeš aj senzitiv, ale kúp aj klasicky, uvidis čo mu zaberie
@pribinak skúsim naozaj hocičo, mala si na mysli sprej? Lebo nič iné som nenašla, len ten senzitiv a potom už len sprej.. :/
@pribinak ďakujem, to je ten senzitiv ❤️ ráno pôjdem hneď kúpiť, ďakujem.
@monikabotosova nám najviac pomáham dentinox gél
@monikabotosova skús dávať aj bkomplex kvapky. U nás jediná záchrana. Trochu to dieťa skľudní.
@kristiinaaa tento nám nepomohol, skúšali sme :(
@terry658 ďakujem, vyskúšam naozaj hocičo ❤️
@pribinak ďakujem,.tento gél pomohol ❤️ konečne máme po 3 týždňoch trošku klud, ďakujem 🥲
@monikabotosova som rada ☘️
Kamistad gél si skúšala?