Je vačok na zube nebezpečný pre bábo?

mon1806
14. feb 2022

Baby čau chcem sa opýtať mam opravený zub stoličku vytiahnuté nervy už urobený tak ako ma pred 3 mesiacmi vedľa neho mam zub múdrosti pokazený po pôrode ma ísť von ale začalo ma bolieť tam mam tam na dasne taky malý vacok a bolia ma na poklepanie obidva, ale inak nebolia môžem na nich jest aj teplé aj studené kus ma bolelo ucho prestáva áno k zubárovi som išla dnes ráno ale ako na potvoru je pozitívny na covid mam to nechať tak týždeň alebo co mam robiť? Škodí to nejako bábätku? Som 32 tt

deti95060810
14. feb 2022

boĺavý zub neškodí bábu...

mon1806
autor
14. feb 2022

@deti95060810 len keď tam mam hnis si neuškodí

denda007
14. feb 2022

Áno je to ohrozenie pre dieťa, je toho plný internet. Staci to zadať do Google. Aj krvácajúce ďasná si ohrozujúce pre dieťa. Choďte k lekárovi

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
14. feb 2022

@mon1806 ten vacok hnisavy je mäkký? Keď áno, stlačíš a hnis ti vytečie, uľaví sa ti. Asi tam máš zápal. Počkaj kým bude zubár ordinovať a choď, snáď nebude dlho PN, máš ešte 8 týždňov do pôrodu, to je dosť času. Radím ti to z vlastnej skúsenosti lebo chodiť potom od malého bábätka ktorého budeš pravdepodobne kojit k zubárovi je otrava. Ja som tak musela ísť rovno z pôrodnice, malý zostal s mužom, ten bol spotený z takého malého bábätka, nevedel čo a ako a ja vystresovaná u zubára...

mon1806
autor
14. feb 2022

@nikpa no však jasne ze chcem ísť ale dnes som tam stála od pol 6 a čakala a prišla sestrička ze sa doktor ráno vytrel a je pozitívny na covid čiže minimálne týždeň neordinuje :( je to ako naschvál :( a ja neviem co teraz

kittykat22
14. feb 2022

@mon1806 chod na pohotovost. Daju ti tam stejne liecivu vlozku. To bude abses. To tak strasne boli ked sa to rozbehne. Ale tak strasne, ze budes mat chut si odtrhnut hlavu.

ajko2011
14. feb 2022

@mon1806 každého lekára musí niekto zastupovať. Ak aj napriek tomu nemá za seba zástup, tak poobede smer pohotovosť.