Dobry vecer,
prosim Vas, je toto kaz? Dcerka 3,5 roka, nestazuje sa, ze ju to boli. Zubky cistime pravidelne, dnes som si vsimla takyto fliacik. Dakhjem
@simonaturn neviem veru. Vyzerá to tak.
@simonaturn skor povlak, kamen alebo tak
@evickuska dakujem, v lete sme boli na preventivke, vsetko bolo ok, tak neviem, keby to bol povlak tak by sa asi dal dat dole kefkou ci nie?
To je kaz, treba ísť k zubárke. Deti chodia 2x ročne na preventívnu lebo sa im rýchlejšie správy kaz.
@simonaturn syn mal také na vnútornej strane zúbka, tiež som si myslela, ze to len povlak, drhla som to ešte viac. Ale bol to kaz. Zubárka nevrtala, len tak zoškrabala. Dala plombu. Uvidíš, ale ja by som šla, ak to neide po čistení hneď dole.
@simonaturn niekedy zubny kamen len ultrazvuk u zubara 🙆♀️
@adrianap83 a vydrzala vam ta plomba v pohode potom az kym zubok nevypadol? Ideme v pondelok, ale mam obavy, ci to ten zubok este cca 3 roky vydrzi potom
@ronie338 praveze uz to 2 krat rocne mame tento rok za sebou, ale tak ideme hned v pondelok a uviidme
@simonaturn no zatiaľ to drží, synovi to robili približne v tom veku, ako u vás. Teraz ma za 2m 5rokov. Dala tam bielu plombu, nevidno to, len ja s mužom vieme. Držím prsty, nech sa to vyrieši bezbolestne 💗
@adrianap83 tak snad to zajtra dame 😅 dakujem krasne za info
Pridaj to do komentára. Takto sa fotka nedá zväčšiť a poriadne pozrieť.