Je to normálny rast zúbkov?

kristina2904
2. aug 2024

Ahojte mali sme v 9 mesiacoch 12 zubov teraz nám idú ďalšie 4 je to normálne aby takto rýchlo išli? V podstate nám ostanú už len druhé stoličky.

Vír mi jiekto poradiť so zavádzaním kúskov? Malý viac menej vypluva ale košický už nechce tak neviem

paciko9
2. aug 2024

My sme mali v 15 mesiacoch kompletny chrup. A co sa tyka stravy, popucit a skusat. My sme to mali jednoduche, nasa casom odmietala, mixovanu stravu. Nemala este ani rok vtedy.

hederamonstera
2. aug 2024

Moj v 12m mal tiez vsetky okrem zadnych stoliciek. Prvorodeny tiez mal vsetky zuby velmi skoro. Preco by to nemalo byt normalne? Ani to nevies ovplyvnit😁

S jedlom skusat a skusat, nech papa sam (popri tom dokrmuj)

natall113
2. aug 2024

Niekomu rastú rýchlejšie niekomu pomalšie, moja dcéra má 15 mesiacov a 2 zuby 😃

kristina2904
autor
2. aug 2024

@paciko9 naša tiež odmieta radšej hryzie ale vyplýva no asi len skúšať. Dobre ďakujem úprimne epoznam nikoho takto zubateho ale toto človek neovplyvní

ptvw
2. aug 2024

Ja len zo zvedavosti co malo byt to "košický" 😅

marianarem
2. aug 2024

@kristina2904 V akej.forme.mu davas tie kusky, ktore vypluva. Su to.normalne kusy tuhej stravy do ruky alebo myslis kusky v prikrmoch?

kristina2904
autor
4. aug 2024

@marianarem aj aj 😂😂😂😂😂 keď jej dám chlebík pózuje noeco vypluje niečo ostane v piske prehltne ale z prikrmu povybera v ústach a vyplujd

marianarem
5. aug 2024

@kristina2904 No z mojej skusenosti je prikrm s kuskami dost tazka kombinacia pre taketo deti. Lepsi je ten chlebik alebo banan do ruky. U mojho sa najviac osvedcili tvrde suche veci, napriklad detske susienky, v dm-ku maju take malo sladke, sladene len ovocnymi stavami. Tie mi hryzol a jedol najlepsie zo vsetkeho, tak skuste pripadne nieco take.