Inhalačná celková anestéza

ewelin121
7. mar 2024

Začiatok apríla by mal maly (rok a pól)podstúpiť vŕtanie v inhalačné celkovej anesteze - ma kaz na jednotke a nie nespolupracuje ani pri umývaní od začiatku plus mal reflux 🙈 len neviem nájsť moc informácie o tejto forme … stačí nám vraj len potvrdenie od dr že je zdravý - žiadne vyšetrenia iné - bude tam aj anestéziológ, dostane sirup a potom inhalačné ho uspia na max 15min kedy mu vyvŕta - kaz ma zozadu hore takze spolupráca je momentálne vylúčená u neho … nejak som s tým neni stotoznena ale asi iné východisko nieje .. len teda by som rada našla niekoho kto zákrok v tejto anestéze absolvoval ❤️

e1i
7. mar 2024

@ewelin121 normalne predoperacne vysetrenie bolo treba

Pri tak malom dietati by som ani pri kratkej anesteze rozhodne neisla bez predoperacneho. Ale teda realna skusenost susedy,bolo treba

kvetinka719
9. mar 2024

Keď sme boli s malým v detskom kardiocentre, jeden chlapcek musel takto absolvovať echo, lebo nespolupracoval. Bolo to rýchle a viem, že všetko prebehlo hladko, ale teda neviem, asi mu robili nejaké “predoperacne”, lebo veď bol hospitalizovaný v nemocnici. Ja by som si dala aj na vlastnú žiadosť spraviť, predsa len, je to malé dieťa a celková anesteza.