Začiatok apríla by mal maly (rok a pól)podstúpiť vŕtanie v inhalačné celkovej anesteze - ma kaz na jednotke a nie nespolupracuje ani pri umývaní od začiatku plus mal reflux 🙈 len neviem nájsť moc informácie o tejto forme … stačí nám vraj len potvrdenie od dr že je zdravý - žiadne vyšetrenia iné - bude tam aj anestéziológ, dostane sirup a potom inhalačné ho uspia na max 15min kedy mu vyvŕta - kaz ma zozadu hore takze spolupráca je momentálne vylúčená u neho … nejak som s tým neni stotoznena ale asi iné východisko nieje .. len teda by som rada našla niekoho kto zákrok v tejto anestéze absolvoval ❤️
Keď sme boli s malým v detskom kardiocentre, jeden chlapcek musel takto absolvovať echo, lebo nespolupracoval. Bolo to rýchle a viem, že všetko prebehlo hladko, ale teda neviem, asi mu robili nejaké “predoperacne”, lebo veď bol hospitalizovaný v nemocnici. Ja by som si dala aj na vlastnú žiadosť spraviť, predsa len, je to malé dieťa a celková anesteza.
@ewelin121 normalne predoperacne vysetrenie bolo treba
Pri tak malom dietati by som ani pri kratkej anesteze rozhodne neisla bez predoperacneho. Ale teda realna skusenost susedy,bolo treba