Poradí niekto idú vždy prvé predné dolné zúbky , mojej malej som si všimla bielu bodku na ľavej strane dole , môže ísť aj ten prvý či nie , ďakujem
ano, moze ist prvy ktorykolvek....kazde dietatko je ine a to, ze nieco je tak u vacsiny deti este neznamena, ze to tak bude aj u toho tvojho 🙂 nie je to ale ziadna chyba...
heh, mojej malej vyšla prvá dvojka dole, potom dvojka hore na opačnej strane, potom jednotka dole, potom tuším nejaká trojka..😀 no istú dobu keď sa vycerila vyzerala faaaaakt zaujímavo... 😀 😀
moj syn sa narodil s dolnými jednotkami,mal ich asi 2mm vonku,ked mal 5 mesiacov,začali sa mu prerezávat horné dvojky, vyškerený bol vždy od ucha po ucho,a my s ním.a až potom mu vyliezli horné jednotky.
nam isli horne dvojky, potom spodne jednotky, horna jednotka, spodna dvojka, horna jednotka a spodna dvojka 😀
mojej dcérke vyšla prvá horná dvojka - aj detskej pediatričke bolo z toho smiešno, a ako druhá vyšla horná jednotka hneď vedľa 😀 ...takže to,že prvé majú vyjsť dolné jednotky vôbec nie je pravidlo
Nam u obidvoch isli ako prve dolne jednotky - najprv lava dolna jednotka a potom prava dolna jednotka. A neskutocne zli boli, zle spinkali, budili sa s placom atd.
synovi vysiel najskor horny zubok jednotka a veeelmi dlho to tak mal =D asi az po mesiaci mu sla druha jednotka.... =) teraz ma hore 6zubov a dole 2 =)
moze ist ktorykolvek ako prvy...Nam asi od 4 roch mesiacov vyzeralo ze pojdu horne prve , ale nakoniec predsa to boli spodne..Potom sme mali vrchne dva, dalej hornu dvojku a dolnu dvojku na lavej strane, teraz horna dvojka na pravej , a dolna lava trojka...Boli sme u zubara ( mala ma rok)a vobec sa nad tym nepozastavoval ze nejdeme 'podla ucebnice'
Uplna pohoda, kazde dieta je individualne ....