2.9 bude mať 4 mesiace. Pred týždňom ani nechcel papať len ručičky si dával do úst potom som myslela že má v pusinke afty tak vytieram mu to z fialovou vodičkou a z gélom Neocide tak už aj papá len neviem či to predsa mu nejdú zuby keď som videla že mu vidno také biele keď to chytím tak není to ostré.
A keď sú to zuby tak koľko zhruba trvá kým sa prerežu?
Ďakujem.
(Je to moje prvé dieťa a vôbec sa v tom nevyznám ani neviem ako to má vyzerať a ani afty som nikdy neriešila preto neviem)
Skôr by som povedala, že ak mal afty, tak ho boleli a zle aj papal. Zúbky sú tiež niekedy beh na dlhú trať. Malý tiež všetko v takomto mesiaci pchal do úst a prvý zub mu vyšiel až keď mal 8 a pol mesiaca
Môj syn mal ako 4 mesačný vonku už 2 zuby
Podľa mňa už zúbok. Také mal môj malý keď sa mu prerezaval tiež od 4 mes. A dosť slintal
je dobre, ze liecis afty. Ono to zuby byt mozu aj nemusia. Nic nie je vidiet ale dieta moze byt nervozne, uslintane, mat troska problemy s jedlom ci dokonca mat zvysenu teplotu a zubky sa tlacia zatial len v dasne. Nikto ti nepovie za kolko sa prerezu pretoze to je prudko individualne. Mozu o tyzden-dva alebo sa pretlacanie zastavi a zubok vykukne az v 8 mesici......