Idú dcérke zúbky?

vikybotka
3. aug 2020

Dobrý večer chcem sa opýtať dcérka mala včera celý deň vysoké teploty nad 39. Posledny týždeň slintá a nechce moc papat tak si vravim ze idú zuby. Dnes teploty ustupily no strašne plače večer dostala nurofen od bolesti no stále sa budí a velmi place, prehadzuje sa. Tak ma napadlo teraz ci nemohla niečo prehltnúť bez mojho povšimnutia lebo co som si citala prizbaky su rovnaké ako aj pri zuboch. Bojím sa neviem co robiť.... Ak au to zubky tak je to na poriadku no ak nie? Môže tak veľmi plakať aj po iekoch od bolesti?

lenuska9999
3. aug 2020

Vyzerá to na zubky, ale keď nurofen nezaberá... Neviem asi by som vyhľadala lekárku. Moze byť aj nejako chorá a z toho je nervózna..

nikpa
3. aug 2020

@vikybotka a ako je stara? Skúšala si pozrieť do pusy ci sa jej tam niečo netlačí, poprípade prejdi prstom po ďasnach ci niečo nezacitis. Inak co popisujes bolo aj u nás ked išli synovi zuby, poprave ma ani nenapadlo, ze by mohol niečo zhltnut 🤔 ešte zvykne byt redšia stolica pri zuboch a škrabanie po líci az k ušiam, no nie je to pravidlo. Ale ak chce mať dušu na mieste aspoň zavolaj lekárke.

andreatytler
4. aug 2020

@vikybotka Pozri mu na dasna ci su cervene, opuchnute alebo hrbolate. Tiez licka su cervensie a prekrvene ked idu zuby.
Ked nasmu isli zub nemal ziadne priznaky len jeden. Zacal si suchat nos. V kuse sa mrastil a dal hlavu dole a smatral pastickami okolo nosa. Dasna nemal hrbolate ani opuchnute.

vikybotka
autor
5. aug 2020

Boli to zúbky, na dalsi den ustupila teplota no bolo vela plaču a včera už bolo dobre 😊