Idú 6 mesačnému synovi zuby?

20. aug 2021

Syn 6m sa budil len raz za noc. A pred týždňom začal každú hodinu aj to s mrnkotom nechcel ani papať len som ho musela znova položiť a zas zaspal. Na ďalšiu noc zas a tak som ďalšiu noc skúsila dat nurofen a to akoby prespal celú noc len už keď vypršal o 2 ráno tak sa budil každú hodinu. Tak bol asi 3 dní pokoj a teraz opäť. Jeden deň každú hodinu s mrnkotom hore a na ďalšiunnoc som skúsila nurofen. Prespal celú noc a tuto noc sa zobudil na 3ti krát s obrovským neutisitelnym plačom až keď som dala nurofen. Nechcem mu dávať často lieky len som nevedela ako ináč. Môže sa jednať o zuby aj keď cez deň je úplne kľudný?

hennyinnsbruck
20. aug 2021

Samozrejme to mozu byt zuby . Dieta ked lezi sa viac dasna prekrvuju a Preto su noci ake su(tak nejak som to citala)
U mojej som nevedela ze jej zuby idu.cez den ani nemukla len par noci mala zlych nepomohlo nic len liek proti bolesti😁

ktochytavzite
20. aug 2021

a ja nechaoem naco mu ocahs ten nurofen,no zvykaj si ze pri detoch nebudes spat ako bez deti.Ten nurifen zrus,tych oar noci vydrzis,zvatsa to tak je ze ked vyjdu dake zuby je klid ale tych zubiv je dost,cize raz lepsie bude a raz horsie.A bud rada ze 6m si mala dobry spanok,su deti co v noci su aj 10xhore a maju aj tie nocne 2-3gpauzy.

autor
20. aug 2021

@ktochytavzite nejde o mňa ide o to ze on sa nevyspi vidím potom cez deň ze je unavený

fiafia
20. aug 2021

No fázy zúbkov sú náročné. No k liekom od bolesti som sa uchýlila len v krajnom prípade. Sú rôzne geliky na zúbky, hryzadla chladené, kamoška dávala kozku so slaniny hrýzť 🤭 treba skúšať a vydržať. Moja bola nervózna, mrncava, nič ju nebavilo, v noci nespala dobre.

ktochytavzite
20. aug 2021

ale bed to je notmalne,neboj sa neublizi mu to,skor ten nurofen co mu davas len tak.