Prosím vás o pomoc. Naša 18 mesačná dcérka si začala hrýzť vnútornú stranu líc, začalo to vtedy, keď sa jej prerezali prvé stoličky. Jej prerezávanie zúbkov bolo doteraz veľmi bolestivé, preplačkala dni a noci, ale všimli sme si, že posledné dni, už zúbky až tak nebolia, ako to, že si každú chvíľu hryzie do líc a má tam už veľké rant, ktoré ju bolia a celé dni trávi hryzením a plačom, hryzením a plačom. Často ma aj veľké záchvaty plaču, pretože jej nechuti jest a keď do nej chcem aspoň niečo dostať, rozzurim ju ešte viac. Sem tam sa nám podarí ju zabaviť, že na hryzenie líc zabudne, ale nedá sa to ustrážiť celodenne a celonočne. Už som z toho zúfalá, cele noci kvôli tomu plače, potierame rany gelikmi, ale keďže si to znova a znova hryzie, vytvára si nové rany. Všade tu vo fórach som sa dočítala len o dospelých, ktorí majú tento zlozvyk, tiež od detstva, avšak nikto s malým dieťaťom, preto som založila diskusiu, dúfajúc že sa niekto nájde. Kto má podobný problém, pripadne, kto našiel nejaké riešenie. Je mi jej strašne ľúto, že si takto ubližuje. Zrazu z veselého dieťatka, je malé uplačkane babo, ktoré zúri na všetko, aj na to, čo predtým mala rada. Ďakujem za každú radu.