Hnedý povlak na predných zúbkoch

erika8988
14. feb 2013

Mam porblem syncek ma rok aj 8 mesiacov ... 4 predne zubky ma take hnede povlaky neviem preco ... ked mu potom prejdem sparatkom by osm povedala ze tam ma take jamky neboli ho to... Zuby pravidelne umyvame...nepapame asni sladke ani cukor ani med..... zcoho to moze byt bojim sa aby mu nezacali hnit...:(

katkas1
14. feb 2013

mojej dcere sa to urobi potom co je na antibiotikach, ale po takom tyzdni jej to pekne umyvanim zyde dole.

aristka
14. feb 2013

môže to byť po atb aj po čaji

erika8988
autor
14. feb 2013

@katkas1
@aristka ano aj mi sme brali antibiotika... ale mi tam mame az take priehlbinky...:(

kaja73
14. feb 2013

@erika8988 kup si elmex geel a jemnucko zubky 1-2 krat do tydna potri a nechaj posobit-ale len ozaj jemnu vrstvicku-do 2 rokov treba byt opatrny s tym gelom.
Tiez je dobre zacat pouzivat Xylitol namiesto bieleho cukru-je tiez prirodny,sladucky a doslova lieci zubky-vygoogli si to.
Plus su dobre biochemicke tkanivove soli-calc flour-je to homeopaticke riedenie-neublizis tym urciet-objednat sa to da cez net-na strankach biomineral.sk.
Hygiemu myslim, ze spominat netreba. 🙂 a po kazdom jedle nech si maly vypalchne zubky cistou vodou.

erika8988
autor
14. feb 2013

@kaja73 dakujem neni si ty zubarka ... alebo nieco take ked vies tsk super veci alebo ste mali rovnaky problem?? dakujem moccc ja dufam ze to zabere ...

kaja73
14. feb 2013

@erika8988 riesime to iste- len nie na prednych zubkoch,ale na dvoch stolickach ☹

erika8988
autor
14. feb 2013

@kaja73 aha a to poradila zubarka ..dietatko ma kolko ? ja sa bojim ci mu to nehnije a lkoli comu to vznika...aj vy tam male take priehlbinky ...ako poskodena sklovina mi to pride...drzkaj te sa nech vam to rychlo ustupy

aristka
15. feb 2013

@erika8988 neviem ,či by som tak malému dieťaťu pchala toľko vecí do pusy ako píše kaja,o tej náhrade cukru ani nehovorím,radšej navštív zubára alebo dentálneho hygienika a tam ti budú vedieť lepšie povedať a poradiť,či vôbec je dobré s tým niečo robiť.