Mamičky, ktoré máte skúsenosť s hnačkovaním vašich detí pri prerezávaní zubov, ako dlho u detí hnačka trvala? Koľkokrát za deň ju dieťa malo, v akej farbe a konzistencii? Môjmu 7 m. dieťaťu už vidno zuby cez ďasná, čakám, že sa začnú prerezávať a problém je, že hnačkuje dnes už 11. deň. Dr. nám dal Probio Biogaia, počet hnačiek za deň sa znížil, ale neustávajú. Poprosím skúsenosti.
Nám sa prvý zúbok prerezal keď sme mali 3 mesiace a 10 dní. Hnačkovali sme asi 2 dni - a to 4 x riedšia stolica v plienke. Do týždňa vyšiel druhý zúbok a riedšia stolica bola 2 dni. 11 dní je veľa aj pre nás.... treba sa poradiť s lekárom, myslím si.
Mi sme tiež maly hnačky pri zuboch asitýždeň a aj 10 krát za deň ho prehnalo dokt nam dala smectu po troške dávať do jedla
ahojte baby, moj malinky ma 3 mesiace, neviem ci mu idu zubky alebo co, hnacku ma nevie dobre spinkat furt sa mrvi a malo papa , predtim papal kazde 3 hod.. 150 ml a teraz vidrzi 4 hod a vipije 90 ml a pri papani obcas place, s nervami si dava rucicku do ust ,viete mi nietko poradit co to moze byt ?dakujem
Ahoj,no my s hnackami mame problem castejsie a pri prerezavani zubkov ani nehovorm.Ze hnacky byvaju pri zuboch,ale hnacka je normalna cca 3 dni,nie ako u vas 11dni,to mi hovorila gastroentologicka.Ak hnacky neprestavaju,zavolaj znova lekarovi a musi to riesit,lebo takto dlho hnacka nemoze byt.