Dobrý deň , dcera bude mať dva roky doteraz mala dobre zuby , pri dnešnom čistení som si všimla fľaky , je to kaz alebo odbúranie skloviny .Ďakujem
To sa vytvorilo z vecera na ráno áno? To si si pri včerajšom večernom čistení nevšimla a dnes už to tam je? To sa mi nechce verit
@roztlieskavacka nehovorím ze sa to urobilo z jedného dňa na druhý ale nevšimla som si to večer až dnes pri lepšom svetle .
@rusnakmartina začínajúci zubný kaz, nás malý to ma tiež, čistíme a všimla som si to nedávno odporúčam na instagrame pozrieť dr_zdravysmile, presne tieto fotky tam sú, a tiež veľmi veľa o zubkoch
Je to kaz, takto pri dasnach je to vraj vzdy kaz.
@rusnakmartina my sme to podchytili ešte keď to mal biele a používame pastu biorepair majú ju v Dmke a práve ju odporúča aj ta zubárka na instagrame a zatiaľ sa to drží
Není sú to tie "medove" zuby ?? Ci ako sa to vola ?
Co to je vam povie zubar👌🏻
Je to zubný kaz a už rozsiahlejší. (Začínajúci je keď sú fľaky len biele). Treba čistiť veľmi dôkladne.
Toto treba vyvrtat a zaplombovat. Kým dostanete termín dávajte aspoň GC tooth mousse, pomôže to aby to nepostupovalo.
A tiež odporúčam profil dr_zdravysmile tam si prečítaš všeličo užitočné
co ja viem, tak odburanie skloviny ide ruka v ruke s kazom, takze bolo by dobre, keby sa na to pozrel zubar..."medove zuby" sme riesili od 2r