Zdravim, mate niekto skusenost s extrakciou dolnych osmiciek u 15-rocneho dietata? Moju dceru to v blizkom case caka, pretoze rastu krivo a tlacia na sedmicky, tak aby sme predisli problemom musia ist von. Kolko vas to stalo, a s ktorym chirurgom mate dobre skusenosti? Dakujem
Pridám sa. Aj môjho to čaká.
Ja som absolvovala v Dently u Babcana, ale ja som ich mala v kosti na lezato, cize to bola taka minioperacia v plnej narkoze. Kazdopadne som bola spokojna, vsetko preslo bez komplikacii.
My tiez chodime do Dently a vsetky chirurgicke zakroky nam robil dr Babcan. Vrelo odporucam. Za 4 osmicky som platila tisicku. Je to cca 6-7 rokov dozadu. Dala som si ich vytrhnut naraz ;), Nebola som ani opuchnuta a nemala som ziadne bolesti.
@alcula neviem či berú aj takéto "odrastené deti" ale ja chodím do Smart Dental v Ba k Dr.Stolárovej, trhala mi 3 osmičky a nebola som opuchnutá vôbec, dokonca som okrem prvého dňa, kedy som si dala pre istotu liek od boelsti, žiadne bolesť utlmujúce lieky nepotrebovala lebo ma to reálne nebolelo.
Sú drahší ale nelutujem ano cent, ktorý som u nej nechala.
@alcula my sme minulý mesiac boli ťahať prvú, opuch cca 4 dní, ale bez bolesti už je dobre, teraz koncom mesiaca ideme druhú no už to snáď bude lepšie lebo dcéra už vie čo ju čaká, pri prvej bola veľmi nervózna a to že bola celá napätá možno aj zvýšilo opuch ako vravel lekár, celé zo trvalo asi pol hodinky, potom o týždeň sme boli ťahať stehy, zatiaľ to je ok, cena asi nie je pre vás údaj ktorý potrebujete keďže sme z východu, platili sme 60 eur, čo poisťovňa aj nám preplatila
@veronika1754 Dobry den, mozem sa opytat kde ste boli trhat? Nas to caka tiez 15 roc. dcerka. Sme z vychodu. Vdaka
@mia37 v Humennom sme boli u pána doktora meno by som musela pozrieť, ak je to pre vás blízko tak pozriem
@veronika1754 dakujem to meno nemusite. A ako uz ste boli aj druhu? Co bolo horsie horna ci dolna? Nam hovorili ze dolna bude problem ze tam musia aj kost vyrezat 😒
@mia37 už máme aj za sebou druhú, tá prešla lepšie, ani opuch taký nebol, myslím že aj počasím lebo že vraj v lete ťahať by sa ani nemalo, čiže odporúčam v zime určite. My sme bohužiaľ nemohli moc čakať keďže zuby spodné rástli do kriva a tlačili už na celý spodný chrup. Inak boli sme ťahať zdravé zuby. Myslím že to bude dobre, ale pre istotu ešte ideme na snímok či tam všetko ok. Len čakáme ešte na zahodenie lebo sme ešte len v pondelok boli ťahať stehy. Opuch pri druhej len mierny 2 dní, ale inak v rámci možností dobre. Aj poisťovňa nám už schválila aj preplatenie druhého.
@veronika1754
@veronika1754 a ako dlho trvalo tahanie dolnej ?
@mia37 cca pol hodiny
Je jedno, kde vramci Slovenska? ;)