Ele zubné kefky

26. nov 2024

Prosim poradte mi nejaku kefku pre 15-16 ročných chlapcov a pre 5 rocneho. Ten cenovy rozshah je dost velky. Na co sa aspon zamerat? Uz ti starsi mozu mat aj kvalitnejsie. Dakujem

biba_18
26. nov 2024

starším 1 spoločnú kefku phillips sonicare, mladšiemu tiež, ale detskú… pokiaľ bývate v spoločnej domácnosti, tým starším bude stačiť 1 kefka, každý bude mať svoju hlavicu…

biba_18
26. nov 2024

osobne by som išla do https://www.nazuby.eu/philips-sonicare-5100-pro... a tejto pre prcka https://www.nazuby.eu/philips-sonicare-for-kids...
tú prvú by som vybrala kvoli tomu že má viac programov ako základné modely a má aj puzdro. ak by si chcela iba základný model tak aj ten je fajn, ale ja by som si vybrala ten čo som dala link…

ajsha123
26. nov 2024

@biba_18 súhlasím s kefkou pre mladšieho (túto istú kefku mi poradili aj pre 9 ročnú), ale ja by som starším kúpila 2 kefky. Už sú to veľkí chalani, nebudú stále spolu, stačí výlet, tábor, prespávačka u kamoša a čo - ten druhý si čím vyšucha zuby? Samotným nadstavcom to ide zle, mám skúsenosť. Dajú sa kúpiť aj lacnejšie od Philips Sonicare, a sú tiež dobré. Máme aj z 2packu, a aj tie sú fajn

autor
26. nov 2024

@biba_18 dakujem za tip, pozriem to. Urcite im kupim kazdemu zvlast. Oni su momentalne dost citlivi na svoje veci.

biba_18
26. nov 2024

@ajsha123 my máme traja dospelí jednu kefku a roky fungujeme normálne…

ajsha123
26. nov 2024

@biba_18 tomu rozumiem, že niekto tak vie fungovať a neberiem Ti to. U nás by to nefungovalo, často krát deti chodia na prázdniny, vždy iná kombinácia... Šuchala som si ja sama osobne nadstavcom, a nie je to ono 🙂 My máme doma aj drahšie aj lacnejšie kefky a teda viem porovnať, že je to podobné. Mne sa napr drahšia pokazila a lacnejšia ide ako delo ..

biba_18
26. nov 2024

@ajsha123 mám kefku ktorá má program ktoré lacnejšie nemajú, ja ho využívam, aj keď moji chlapci nie. a jedna kefka preto, že jedna zaberie menej miesta ako 3, že… ak ísť kvôli cestovaniu do 2 kefiek, tak jedna do skrinky a na poličku len jedna… btw, pokiaľ sú to iba prázdniny, nie dlhodobý pobyt, tých pár dní sa dá umyť zuby aj obyčajnou kefkou, nič sa deckám nestane…

autor
26. nov 2024

@ajsha123 a aku odporucas ty? Mas konkretny tip?

ajsha123
26. nov 2024

Nie, nemám lepší tip ako ako biba_18... My máme všetky od Philips Sonicare, ale jedna stála okolo 70, čiže asi trochu nižšia rada. V podstate si vyber takú, aby mala samostatné puzdro na cestovanie a samostatnú nabíjačku. Rozdiel medzi dvojpackom a tou za 70 bol akurát, že keď som zapla tú lacnejšiu, hneď mi to vibrovalo vo vyššej sile, pričom pri tej vyssej rade som stlacila tlačidlo 2x, lebo najprv to šlo akože slabsie a potom silnejšie. Pri menšom dieťati alebo extra citlivých zuboch asi fajn, ak je rozdiel v sile čistenia, pri mne osobne ten prvý stupeň bol slabý. Funkcia, kde ti pripomenie, ze si treba vymeniť nadstavec,mi príde zbytočná. Beztak viem, že mám už stetinky dokriva 🙂 Nabíjačiek je asi viac druhov a podľa mňa si toto pozrite, ci káblové, ci s inými funkciami...

ajsha123
26. nov 2024

Ešte jednu vec. Na tej stránke sú aj iné kefky, iné značky. Práve na tie lacnejšie som sa pýtala tento týždeň, že keď som bola zvyknutá na Philips, ci mi bude kvalitatívne vyhovovať TrueLife Sonic brush, a ze nie. Mám zostať verná Philips. Tak len toľko k značke

autor
27. nov 2024

@ajsha123 akurat som pozerala tu trueLife a ma dobru cenu a dobru recenziu. Tak uz len kvolit tomu rozmyslam, ci ist do sonic ci truelife. Kupujem 4 dospele a jednu detsku tak to vychaza pri sonic 400€ 🤦‍♀️

ajsha123
27. nov 2024

Chápem tu cenu, práve preto som mala z Philips aj tie lacnejšie a bola som spokojná. Vyslovene som pisala minulý týždeň do poradne nazuby, ze ci ist do tej TrueLife, keď som zvyknutá na Philips a oni, ze mi to neodporúčajú. Asi vedia prečo. A že nadstavce kefky nie sú vždy dostupné. Nemala som problém poslúchnuť 🙂

autor
27. nov 2024

@ajsha123 už som objednala Philips. Som zvedavá 🙂 ďakujem