Ahojte,
Chcela by som sa poradiť. Mam 23 mesačného syna, ktorému skoro všetky zuby vysli bez toho, že by sme si to my alebo on vôbec všimli. Bez teplôt a bez problémov. Teraz však už týždeň sa trapi a podla mňa to je kvoli zubom- slinta, nechce nič jest len tekuté ako tak, stale na prsr v ústach,... problémom najväčším je však noc🤦♀️ od mala spi celu noc.ale teraz? Zaspi a po hodine krik,rev, a tak to to ide celu noc uz tyzden.... vôbec sa to nezlepšuje... mali ste to niektorá tak? Co s tym? Kedy to asi prejde? Ani panadol nepomaha😔😔
@balina25 u nás panta s každým jedným zubom. Teraz išli všetky 4 očné a to sú len špičky prerezane a už idu obe horné stolicky 🤦🏻♀️ Tiež cela ruka (aj s dlaňou) v ústach. Keď bol taký večer že som ho dala spat a po každej hodine sa budil s plačom, dala som liek. Normalne nurofen alebo panadol. Po pol hodine zaspal a spal dajme tomu 6 hodín alebo až do rana. Proste keď ho to bolelo, dala som lieky na bolesť. Evidentne sa mu potom uľavilo. Mna keď boli zub alebo hlava tiež si dám tabletku.
@balina25 aj náš to mal,ale keď bol menší. A tiez nič nezabralo. Dávala som všetko možné. Treba vydržať,zuby sú potvory. Len trvá to dlhšie. U nás tiež taky krik v noci ako z hororu,normálne som iekedy myslela,že skolabujem od laku. Teraz čakám kedy konečne vyjdu zadné stoličky a ako to bude prebiehať, keďže zuby predtým sme si "užili ".
@ummimaryam nas ma 13 mesiacov, katastrofa. Nie ze ocne zuby, ale tlacia sa mu uz stvorky, ma tam take pluzgiere velke ako fazula. Vcera uz som mu vecer dala Nurofen a spal o 50% lepsie, teda iba 3x hore, nie 6-8x, musi ho to strasne boliet. Aj cele dni mrauci, nezahra sa. Vcera ani cez den dobre nespal.
@balina25 som na tom rovnako. Ibaze mala ma Iba rok.je to uplny horor 🤕