Ahoj baby, mám doma 2mesačné bábätko a už mu idú zúbky. Skoro celý deň mi preplače je nervózny kuše si päste alebo mne do prstov.. tak či nemáte náhodou niektorá s týmto skúsenosť . Poprípade čo by pomohlo aby nebol taký nervózny atď
@marika1918 ak je ta nervozita zo zubkov tak by som skusila jantarovy nahrdelnik/naramok
@deti95060810 priberať priberá už má 5kg a mislim že na 2mes. Je to celkom dobre .. papkat si pita každé 3 hodiny (dávam Sunar) nemislim že plače kvôli hladu veď predsa celý deň hladný nemôže byť nonstop
Nehovorim, ze je to nemozne, ale silno nepravdepodobne, ze mu uz idu zubky. Deti v tomto veku si zacinaju pchat do pusy ruky, zachvilu tam vopchaju vsetko co chytia, to je normalne, maju tam hmatove bunky. To, ze je nervozne moze mat xy dalsich pricin. Bud hlad ako tu niekto spominal, bolesti bruska, reflux, koliky. Su babatka, ktore doslova preplacu prve tri mesiace a nezistis ani preco. Takze ak si presvedcena, ze je napapany, prebaleny, nie je unaveny, pomasiruj brusko a velmi tam uz nemas co ine spravit, len pestovat a byt pri nom.
Pokojne to môžu byť zúbky... Ja som sa so zubom narodila... Takže v 2 mesiacoch to môžu byť aj zuby... My sme používali Camiliu...
jasne ze to mozu byt zuby, prvy vyrastol u synov v 2 mesiacoch a potom sli ze co mesiac, to vyrastol zub.
mojim som davala hryzatka curaprox, na tych ficali ;)
Je to mozne, ale predsalen menej pravdepodobne..zuvat a davat si päste do ust robi v tom veku kazde dieta, objavuje hmat...
Asi kazda sme zvalovali nervozitu a plac u dietata hned na zubky :D po case sa na tomto budes smiat.. nemas teraz moc, co robit okrem klasickych veci, kt. isto aj robis…
Mame v rodine deticky ked uz ako 3-mesacne mali zubky.
môžu aj zúbky... ale dobre priberá? nie je hladné bábo?