Ahojte žienky, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť, keby ste si našli chvíľku svojho času na vyplnenie tohto ANONYMNÉHO dotazníka. Ide o dotazník zameraný na zúbky 🦷 našich bábätiek a je určený najmä pre naše budúce mamičky. 🤰🤰 Nezaberie veľa času a odpovede vyzbierané v rámci tohto dotazníka pomôžu vytvoriť brožúrku (kompletný návod, užitočné informácie, rady) o tom ako sa starať o zúbky bábätiek od ich narodenia. Zdravie detí je do veľkej miery v rukách rodičov, dentálne nevynímajúc, preto spoločne zaistime zdravé a žiarivé zúbky budúcej generácii 🦷🥰🤩
PS.
- Ďakujem za každú odpoveď, veľmi mi to pomôže
- Brožúrka bude aj v elektronickej verzii, po dokončení projektu ju zverejním aj na tejto stránke (ako prevenciu zubného kazu u malých detí)
- Dole prikladám link na dotazník
@nafka0483 pripomienky k tomuto dotazniku dostala den-dva dozadu a zas ho tu capla s tymi odveci moznostami, bez zmeny🙈
@babovka2321 No "super"...
@lele_99 Na otazku cislo 15 nemozem odpovedat, nemam na vyber odpoved, s ktorou sa zhodujem. Cislo 16 a 18 je povinne, ale otazka zacina "ak..." a ak nie, tak mam otazku vynechat ked je povinna? Cislo 20 zas tam nie je na vyber odpoved, ktoru by som oznacila. Cislo 21 - ake stare dieta?
Kedy sa ludia naucia robit dotazniky? :(