Ahojte, prosim Vas ma niekto skusenost s dlhodobymi horuckami zo zubkov? Rocny syncek teplotuje uz 5noci a 5 dni… je to prva stolicka, uz z nej vidiet bielu bodku. Lekarka aj lekarnicka zhodne povedali, ze pri zuboch mozu byt teploty aj tyzden, resp. pokial sa zub neprereze. Vacsinou mu vystupi na 38,5, posledne dve noci mal 39,4. Z mojho okolia som sa nestretla s nikym, koho by deti tak dlho teplotivali kvoli zubom. Potrebujem upokojit, ze sa to ozaj stava. Dakujem.
@katesocka lekarke som volala na treti den, povedala rovno, ze to su zuby, tak na stvrty den som sa chystala rano k doktorke, nech mu urobi CRP pre istotu, no vtedy uz teplota nevystupila a videla som uz bielu bodku, tak som si povedala, ze to mame za sebou. No v noci zasa 39,4 a teraz opat teplota 😓 tak zajtra asi predsalen zajdem k lekarke, este ked ide vikend …
@jankja urcite by som sla k lekarke a tak ako pise mamka predo mnou, vziat moc. Odober rovno do skumavky, u chlapcov je to jednoduchsie 🙂
Mna zaraza, ze lekarka pri rocnom dietati len tak cez telefon diagnostikuje ze zo zubkov. Moja pediatra bola nazoru, ze teplotu na zubky mozno zvalit, az ked vsetky ostatne vysetrenia nic neukazu. 39,4 sa mi na zubky zda moc, ale tak mozne je vsetko. Zelsm drobcovi, nech mu to cim skor prejde.
@katesocka dakujeme za opytanie, dopadli sme tak, ze syncek mal zapal mocovych ciest 😒 a dakujem a za radu vziat moc. aby som sa opravila, po telefone ma odbila len sestricka, ze to bude isto zo zubov… nie lekarke… povedala som si, ze nabuduce ziadne telefony, ale rovno k lekarke, aby ho videla, prezrela… no, bohuzial tak vyslo nacasovanie, ze ozaj sa mu prerezavala aj stolicka, uz je vonku… takze ma to zmiatlo, no mala som verit vnutornemu pocitu a ist hned na treti den k lekarke ako som chcela… snad tato nasa skusenost bude pre niekoho uzitocna..
@jankja urcite nie si prva ani posledna,co si "pomylila" zuby s chorobou, ja som tak mala syna (tretieho) choreho istu dobu, nelepsilo sa,tak som sla k dr, ale uuplne som bola taka presvedcena ze idem tam zbytocne atd a tu tadaa dost tazky zapal priedusiek, dostal ATB a kopec dalsich liekov 🙈 a to som tretomatka :D tak len take povzbudenie a drzim palce, nech sa malemu polepsi 🙂
@jankja a robili mu aj iné vyšetrenia? Či len rovno dr povedala že to je zo zubu? Inak názory lekárov sa líšia, niektorí hovoria, že zo zubov nie sú vysoké teploty, iní zase že môžu byť (viem že sa pýtaš na to ako dlho môžu byť, ale spomínaš tam aj 39,4 a to sa mne osobne zdá dosť)