BAby, 4r syn ma dost velky kaz hore na mliecnom zube, objavila som ho len pred tyzdnom a stale mu dam zachadza maso. prave teraz jedol udene koleno a riadny kus mu tam zostal a velmi ho to rozbolelo. precistila som mu to a zistila ze je to velka diera zboku zuba medzi zubami...zajtra ideme na dovolenku na tyzden vramci slovenska. tak rozmyslam ci ist s nim na ZUBNU POHOTOVOST, nech mu to tam precistia alebo nechat to tak. akurat zaspal, dala osm mu kamistat ale bojim sa zeby ho to nebolelo alebo alebo co... dajte nazor...
mliečne zuby sa neblombujú aspoň čo teda ja viem,nedávno mala moja 6 ročná dcéra problém so zúbkom,išli sme k dr.a prevŕtali jej to aby sa ten hnis uvolnil a prestal bolieť,aj na pohotovosť by ste mohli skočiť
@palesandra mliečne zuby sa neblombujú aspoň čo teda ja viem,nedávno mala moja 6 ročná dcéra problém so zúbkom,išli sme k dr.a prevŕtali jej to aby sa ten hnis uvolnil a prestal bolieť,aj na pohotovosť by ste mohli skočiť
no on ho nebolel ...a teraz sa kusok prebral zo spanku, tak vravel ze ho neboli...tak uvidime ked sa prebudi.... odprorucali mi ist na pohotovost...len ja by som naradsej k nasej zubarke co ju poznam... a teda pockat tyzden ked sa vratime...svokra tiez hovori ze detom neplombuju, no co citam tu v temach tak vela mamiciek ma skusenost ze plombovali, ... bojim, zeby na pohotovosti mu toeste viac nerozdrbali..
@palesandra ked je kaz siroky, tak zvyknu plombovat 🙂 ak neplace, ze boli, radsej chodte potom k svojej zubarke. Pribal si radsej brufen prenho na dovcu 🙂
ked ho to neboli, ja by som nesla na pohotovost. ved ked idete na dovolenku na Slovensku, v pripade tazkosti mozte zbehnut na pohotovost tam, kde budete.
@palesandra ja mám 6 ročnú a 12 ročnú,ale ani jednej z nich pri takýchto problémoch neblombovali zuby,vždy iba prevŕtali a prečistili kanálik.Ak vydrží do pondelka nechodte na pohotovosť,našej to aj opuchlo,začalo to v piatok večer a tiež sme čakali do pondelka,ale ju najskôr líco bolelo tak sme nevedeli čo to je,až v sobotu večer ju rozbolel zub.A zubár muža zjazdil čo sme nešli na pohotovosť.Keď ho to bude bolieť dajte Nurofen sirup.
@palesandra teraz čítam že idete na dovolenku,v tomto prípade by som na tú pohotovosť zašla.
Aj mliecne sa opravuju,dcery maju vyvrtane a zaplombovane zubky... mliecny sa neplombuje len vtedy,ak hnisa,nechava sa otvoreny a cisti/vyplachuje sa... je to vzdy na posudeni zubara,ja by som na tvojom mieste sla na pohotovost... nie vzdy tam je masiar...my sme pred dvoma rokmi presne tuto situaciu riesili...pred dovcou a bum diera v zube... prevrtal to a dal vlozku,po dovci sme sli k nasemu a dal jej plombu... zub ma furt v puse,nerobi problemy a este nejaku dobu do vymeny zubov ma... neviem si predstavit,zeby uz dva roky dcera fungovala s dierou v zube
@tutulicek zub jej nezaplombovali kvoli tomu ze pravdepodobne hnisal (urcite ked jej ho museli cistit...) inak sa zuby plombuju
@palesandra chod na pohotovost ak mate v meste... ked si to nasla pred tyzdnom mohla si si toto usetrit a ist k zubarke hned cez tyzden pred dovolenkou.. takto sa hadam nebudete celu dovcu trapit. A cim skor sa kaz riesi tym lepsie... je to hllupost ze detom sa mliecne zuby neopravuju.
@palesandra to treba zaplombovat. Trebalo ist hned k zubarovi ako ste nasli kaz 😒 na pohotovosti su masiari ☹