Detský zubár - celková anestézia

6. máj 2023

Ahojte tie ktoré ste boli s menšími deťmi ktoré sa nedajú vyšetriť u zubára na celkovej anesteze kde by ste odporučili ísť a koľko vás to vyšlo cenovo hľadám trenčiansky alebo Ilavský kraj ďakujem

kacena4
6. máj 2023

treba vyskusat sedativa ci rajsky plyn, nie hned narkozu

margaretka_
6. máj 2023

My sme skusili analgosedaciu a u nasich to fungovalo super. Starsiemu museli porobit viac veci, tak to by nezvladol. Sme menili zopar zubarov. Jedno sedenie nas stoji 200€, ale urobia vsetko naraz co sa da, minule este aj mladsiemu jeden zub k tomu

autor
6. máj 2023

@kacena4 a viete poradiť kde robia s tým rajskym plynom sedaciu narkozu sme skúšali potom už nestačila treba mu 4zubky opraviť preto rozmýšľame skôr nad tou narkozu aby mu spravili naraz s tým rajskym by sme skúsili ale to som nenašla kde robia jedine co som nasla bolo v novom meste klinika macko ale tam neberú

autor
6. máj 2023

@margaretka_ sedaciu sme skúšali to bol ten sirup boli sme v Žiline na tom len mu treba 4 zubky opraviť pri tejto sedacej tiež moc nespolupracoval

kacena4
6. máj 2023

na sedaciu su lepsie tabletky ako sirup ten je slaby a rajsky plyn si treba obvolat robia to uz v mnohych. u nas v PK robia

ajdika
6. máj 2023

Rajský plyn sa dá použiť u dieťaťa, ktoré aspoň trochu spolupracuje a ten vek je zo skúseností cca od 5 rokov. Kolko ma malý?

autor
6. máj 2023

@ajdika ma 4,5r ako on spolupracuje ale len málo naposledy keď sme boli na opravu vypadnutej výplne sa bál a tak sa zubar zobral a išiel preč a tak to skončilo