Pekny podvecer, prosim vas neviete mi niekto poradit zubara ci zubarku v Bratislave pre deti, s dobrym pristupom a aj prijatelnymi cenami? Prosim poradte niekoho, chodili sme k MUDr. Kollarovej, od aprila sme mali problem s dvoma zubkami, nespravila nic,vraj sa to neoplati, diery na hryzakoch velke az do korena,jeden nam museli na dovolenke vytrhnut a druhy je zaplombovany a cudovala sa pani doktorka preco nam nasa s nimi nic neurobila. No dlhe rozpravanie. Tak by sme ju chceli vymenit,len nepoznam ziadneho ineho zubara,ktory je v pohode k detom a aj cenovo. Dakujem pekne
Ano, je to presne tam.
tiez hladam fajn zubara,zubarku ale skor z ruzinova nevie niekto nepozna?
@denca12345
Ahoj Denca, nasli ste niekoho? Zacinam sa preventivne aj ja rozhliadat, tak hladam inspiraciu. Dakujem.
Odporúčam MDDR. Chatzisotiriou, momentálne AK Dental v troch vežiach ( Bajkálska ulica ), predtým pracovala v Dent SK, fantastický prístup, super robota, velmi profesionálna a milá, moje dieťa veľmi komplikované, ale ona to zvláda fantasticky. Odporučili mi ju a ozaj som nadmieru spokojný.
@lusi87
1.detalne centrum na Zaporozskej, MUDr. Hutňan. Neskutocny pristup k detom,dolu klobuk pred nim a aj pred sestrickou. Ak treba tak dietatu vysvetluje aj, polhodinu,ze co sa bude robit a na koniec ho prescedci. Nas potrebuje vysvetlit,co saworker bude robit a az potom otvori usta. U tohto pana doktora nemame ziadny problem,klop klop klop. Vrelo odporucam.
@majka2307 cenovo je podla mna oproti Bratislavskym dobrym zubarom cenovo velmi proistupny a este aj dobry a mily a aj sestricka. Ano ma zmluvu s, poistovnami. Ja som s malym boli tiez tak nejak po prvy krat,skoda,ze nie u tohto. Prvy krat za zalozenie karty sme nieco platili tusim 5eur a preventivky ma zadarmo. Pozri si ich stranku google ju najde, 1.dentalne centrum zaporozska,maju tam aj cennik. Drzim palce,verim,ze ak na vacsie deti je mily,tak este lepsi bude na drobcov a? Aj male odmeny sestricka rozdava ☺ Mne ho odporucala znama a nelutujem,ze som ju posluchla.
@majka2307 zdravím Vás, vyskúšali ste zubara na záporožskej? aky je?
My chodime k dr.Bacovej, teraz bude tu www.stomatorodinka.sk. Je to neskutocna zena, ktorej pristup sa neda opisat, musite to proste zazit. Naozaj tie deti miluje, citit to odkedy vojdete do dveri. Ziadna otazka ju nezaskoci, vzdela asa hodne v zahranici a preto ma postupy, ktore mnohibini zubari odmietaju... Detom pusta nad hlavou rozpravky, spieva... Proste eda sa opisat, treba zazit.
@atia9 kym sme boli v raci tak mala ale teraz uz v dubravke nema. Ona ale davala plomby ktore poistovna neuhradzala, synovi robila kanaliky na mliecnom, ani to poistovna nehradila, v podstate sne aj tak platili za vsetko. Jasne ze je aj lacnejsi zubar, ale to, ze sa tym detom venuje a neodflakne to za 10 minut nieco stoji. Na stranke myslim ma cennik.
@sylvia78 prosim ta este chodite k dr na zaporozsku? Mate uz viac skusenosti? Dakujem
@bosorka3113 dobry,prepacte,nevola som tu dlhsie. Ano mam aj nadalej len a len dobre skusenosti s panom doktorom. Sestricka sa medzi casom vymenila,ale aj tato je super.
Dievcata dr Hutnan uz neordinuje? toto je napisane na stranke
Neprítomnosť v ambulancii
od 30.07.2018 do 01.03.2019
zástup vo vedľajšej ambulancii do obsadenia miesta novým lekárom
@katkaivanco dakujem, my mame dr.Bacovu a nevymenime 😀
@amelie00 ahoj prosim ako je to u pani doktorky cenovo ?
Ahojte, trošku na osvieženie témy…
Ja som veľmi dlho váhala kam prihlásiť decká k zubárovi, korona do toho a sople každý mesiac, tak som to len odkladala stále, až kým som synovi neobjavila viditelný kaz 🤦🏼♀️. Zhodou náhod na mňa v tom čase na fb vybehla reklama, že prijímajú pacientov + krásne recenzie, tak som šla do toho.
A teda, prihlásila som obidvoch chalanov do ProSmile Clinic. Vstupné vyšetrenie 9,90€, staršiemu synovi (5r) robili aj röntgen, ktorý bol v cene. Máme už za sebou dentánu hygienu (59€, ďalšiu o pol roka má zadarmo) a oprava prvého zúbka (anestéza, vŕtanie, fotokompozitová výplň 39€).
Prístup doktorky aj sestričky úplna paráda, všetko mu ukázali, povedali čo s čím sa robí, všetko takou hravou formou, pustili mu rozprávku (dokonca mu dali na výber, čo by chcel pozerať). Všetko bolo bezbolestné, iba pri anestéze mu vybehla slzička, ale zvládol to ako chlap. V ponuke majú aj rajský plyn, ale my sme išli bez, kvôli synovej diagnóze.
Hladala som niečo, čo ma finančne nezrujnuje (majú zmluvu so všetkými poisťovňami), a bude dobre dostupné, lebo nechcem sa trepať na opačnú stranu mesta ani blúdiť v Starom Meste a hodinu hľadať, kde zaparkujem. Nachádzajú sa v budove Apollo ll., parkovanie bezproblémové v podzemke za 1€/hod.
Máme už za sebou dokopy 3 návštevy, zatial moje dojmy su skvelé, nadšená som pokaždé keď odtiaľ odchádzame, syn vždy dostal aj nejaku drobnosť za odvahu. Majú tam aj normálnych dospeláckych doktorov, tak viac menej som už rozhodnutá, že tam aj seba prehlásim.
Snáď niekomu moja recenzia pomôže 😉
#zubar #zubky
@mishqa velmi pomohlo! Skusala som obvolat zopar aj napriek prestrelenym cenam, ale neberu novych. Tak skusim vasu odskusanu Prosmile clinic - vyzeraju cenovo prijatelne, az sa mi nechce verit 🙂 boli ste u niektorej konkretnej doktorky (ak je ich tam viac detskych...). Uz len otazocka: su nejak ´pripraveni´na 3 rocne deti napr: detsky kutik, tv s rozpravkami, trpezlivost 🙂 vopred dakujem
Odporucam, pani doktorka Volckova. Zubna ambulancia Dentika v Karlovej Vsi, priamo v poliklinike. Prave tam chodime so synom a uz som zacala aj ja. Najmilsia doktorka aku poznam. Maly sa na nu tesi. Je to sice sukromna ambulancia, ale ceny su velmi priaznive. Minuly rok sme riesili akutny stav a v jednej sukromnej ambulancii nam vycisiili opravu detskeho zubu na 270,- Eur a u tejto pani zubarky nas to stalo asi 50,-Euro. A zubok nam zachranila.