Dobry den vedel by mi niekto poradit nejakeho detskeho zubara vo Velkom Krtisi alebo v Lucenci? Chodim s detmi k svojej doktorke tu vo vk ale nas posiela do bb na osetrenie zubov a bez auta a koli financnym tazkostiam sa mi zial bohu taku dialku ist neda.
Ahoj.V lc je dobra zubarka.Aj my ju mame.Cela rodina.Vola sa Hedviga Landlova.Zlatucka.Len draha.Ak nemas doveru poistovnu platis na drevo....ale je velmi mila ludska a je mlada🙂
Ahoj. Dakujem pekne skusim sa tam ist informovat. A zatial mame poistovnu union ale od januara uz budeme mat doveru tak knej pojdeme od noveho roku. 😉
@matilda1990 a vedeli by porobit zuby aj detom, alebo robia len dospelim?
@smiesko7777 jednoznacne dr.Srnik,zoberie aj dieta,nema problem,chodili sme k jeho zene,ale velmi zly pristup..On ma zlate ruky a deti ho zboznuju..
@janinamojka dakujem pekne mam cestu do lc buduci mesiac tak sa tam pojdem poinformovat. 😉
@smiesko7777 oni obaja beru aj dospelych ale ona ma aj strojceky tak automaticky ju beru ako detsku..no pokial je dieta kus nepokojne,co byvame aj my dospeli nie len deti 🙂,tak nema trpezlivost ..ale on je perfektny,ozaj.drzim.palce:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Skus si zavolať MUDr. Srnik alebo jeho žene MUDr. Srnikovej z LC. Špičkoví zubári.