Ahojte, chcem sa vás opýtať, dneska som bola u zubárky s mojou 4 ročnou dcérkou. Bolel ju zub a našiel sa tam kaz. Vyskúšali sme už 4 rôznych zubárov ale neotvorilaústa, tak sme skúsili Dr. Jutkovú. Odporučili nám ju známy.Ževraj je milá,s deťmi to vie a má aj vybavenú ordináciu pre deti. No lenže keď videla, že moja dcéra ústa neotvorí, že treba na ňu viacej trpezlivosti a prihovoriť sa jej, poukazovať jej čo všetko tam je atď. tak táto doktorka zrejme na to nemala asi čas alebo chuť. Pretože dcere polozila dve otázky na ktoré jej chcela dcéra dalej rozpravať, lenže potom mi Dr. povedala, sadnite si do kresla, malú mi dala na nohy, držala som jej ruky a aj nohy a sestrička hlavu. Najskôr jej urobila preventívnu prehliadku, povedala že tam je kaz, ze ho treba urobit. Tak som mala zo sestrickou co robit aby sme ju udrzali a doktorka hned zacala vrtat, ale nedovrtala dokonca, lebo ze by ju to bolelo este viacej a neudržala by som ju , pretože sa mi strašne trhala z ruk . Tak jej potom dala na to pastu, že o týždeň jej to dovrta a da jej tam plombu. Dcera este hodinu po tom revala jak najata...nieco strasne. Lenze co ma najviac zarazilo je ta prehnana cena. Za tu pastu som zaplatila 7 Eur. Nedala mi k tomu ani ziadny blocek. Ani cennik som nikde nenasla. Myslela som si ze v tom je aj preventivka ale nie je.Len za pastu 7 Eur co jej o tyzden rozvrta a da plombu. Neviete mi poradit nejaku jej web stranku??alebo nemate niekto s nou skusenosti?...dakujem pekne. Lebo mam tam ist s dcerou o tyzden a da jej plombu a urobi este aj druhy zub ,kde je mensi kaz, lenze sa mi zda , ze sa asi nedoplatim.
Ja som tam bola s dcérou a ta Jutkova bola dost drza k dieťaťu,samozrejme ze aj drahá.Za take doplatky by sa mala aspon milí správať a mat väčšiu trpezlivosť .Viac nejdeme k nej urcite,nechcem aby koli nej malo dieťa doživotné traumy zo zubarov.Takze za mna jedno obrovské NIE.
my k dr. Jutkovej chodíme so synom a sme zatiaľ spokojní, prekvapujú má tieto negatívne skúsenosti 😲
Je dosť drahá, to uznávam.. ale syn má už dve plomby, rezali mu laserom uzdičku pod hormou perou a zatiaľ sme nadmieru spokojní.
@danculik to mate ešte dobre ja som tam bola so 4 ročnym chlapcom a zaplatila som 90 eura za 2 mliečne zuby a preventivku.myslela som,že mi spadne sanka.teraz mame super zubara na furči a neberie ani vela a da vašmu dietatku zubky do poriadku 😀
Extrakcia zuba dcére - 50€ !!! - samozrejme bez bločka ! Zvažujeme výmenu .. prosím doporučte mi dobrého zubára v Košiciach. Sme ochotní platiť, ale nie byť doslova zdieraní. Manžel je momentálne bez práce .... iste chápete, aká rana do rozpočtu to je !
na furči je dobry zubar.super pristup.jeho manželka je sestrička je velmi zlata.synovy urobil naraz 4 kazy a myslim,že pytal okolo 9 eura.budete určite spokojna.a nepyta žiadne peniaze už len zato,že dieta otvori usta.ak chcete dam vam na nich kontakt 😉
@nostalgia03 Ahoj, mozte mi dat kontakt na p. zubara 🙂 aj ja zhanam pre môjho 3 rocneho syna. Dakujem
samozrejme.je naozaj super a jeho manželka je sestrička.velmi pekny pristup. t.č. 055/671 6371
A vola sa ? 😀Dakujem
Ceny su unosne? Od jedneho sukromneho odchadzam preto sa pytam preventivky su zdarma?
@monika74sk vola sa Rusinko Milko.už s prvou nastevou budete určite spokojna.preventivky su zdarma.synovi v jeden den čo sme boli na kontrole urobil hned 4 zubky na ktorych mal kazy a platili sme 9 eura.ked ste objednany pride vam od neho automaticky smska,aby ste nezabudla,že ste u neho objednana.ked len skontroluje chrup vašho dietata nič neučtuje.poradi velmi dobry pristup.skuste,dajte mi potom vediet,či ste spokojna 🙂
Uz som objednana s celou rodinkou 🙂 Dakujem za tip. Pekny den.
Ahojte ... ako ste postupovali ked ste odchadzali od Jutkovej. Staci len zajst a pytat vyradenie z evidencie? Urobi to na pockanie?
@kamilecka odišli sme bez vyradenia z evidencie.viac sme neprišli
@nostalgia03 ahoj možem ss spýtať akého zubára máte na furči? Vďaka za odpoveď.
@makodob Milko Rusinko.
@nostalgia03 ďakujem pekne
@makodob 🙂
@dandula125 mate na mysli dr.jutkovu lydiu? Alebo? Lebo su dve….ešte je ingrida. Dakujem
@nata_ mate na mysli dr.jutkovu lydiu? Alebo? Lebo su dve….ešte je ingrida. Dakujem
Aj ja potrebujem riešiť zub so 4rocnym synom..môj zubar take male deti bohužiaľ neosetruje..odporucil mi jutkovu, no teraz neviem kedze recenzie nemá najlepšie..viete poradiť?
@danculik rovnako velmi negativna skusenosti, posielam vam IP aj ked je tema uz 2r stara 😔