Baby myslite, ze mozte ublizit ak davate gel kazdy den cca uz pol roka vkuse? velmi pomaly nam rastu zubky mame 15 mesiacov no 5 zubkov, ale ak ho davam cez den 2x spinkat tak mu dam troska na dudu a je kludnejsi. Je to vela? Zacinam mat zmiesane pocity, ci ho tym nejako zdravotne nezatazujem, ale vidim ze sa tesi ked mu to dam. ☹
neviem prečo mu natieraš ďasná gelom ked mu nejdu zuby.a áno naučila si si ho na to.nemá to na neho žiadny účinok,len mu to chutí nič viac
@anka2103
no asi si naucila,neviem,ja som,tiez malej davala,lebo ju dasna boleli,ked sa jej stolicky tlacili,ona si aj sama chodi pytat,ale len,vtedy,ked ju bolia.totiz aj teraz uz vyse tyzdna nic. My sme,prvy zub mali v 12m a teraz bude mat coskoro 22,mame len 10zubov.ked jej sli stolicky,to ju bolelo,aj umrncana bola. Teraz mame,kupeny uz asi aj 3tyzdne a pouzity bol asi 3.x.
takze skus nedavat,uvidis.
@anka2103 Ci ho tym nezatazujes, to neviem, ale zrejme si len zvykol...mojej dcere to tiez chutilo, ked sme jej sem tam natreli dasna. Asi mu to proti bolesti velmi nepomaha, pretoze ten gel je jemne znecitlivujuci a ma sa preto natierat na dasna...ked mu ho das na dudlik, tak si akurat pochuti, ale tipujem, ze ucinok ziadny 🙂 Skus pozriet pribalovy letak, ako casto je mozne to davat. Ale kludne mozes obmedzit.
ahoj, asi nezodpoviem presne tvoju otazku, lebo s Dentinoxom nemam osobnu skusenost, ale moj maly mal v 15 mesiach len 4 zubky, tak tam by som paniku nerobila, je to velmi individualne. O mesiac bude mat tri roky a posledne stolicky sa mu prerezali len pred Vianocami. ja som zo zaciatku parkrat potrela tusim Calgelom, ale tiez som mala pocit, ze mu ide len o chut geliku, za chvilku ho mal zlizany a upokojujuci ucinok sa nestihol dostavit. tak som prestala. nam sa najlepsie osvedcilo zutie makkej detskej kefky, to mu super pomasirovalo dasienka vsade, kde potreboval. Tie rozne hryzatka mu raz nepasovali do ust. Dlhodobe pouzivanie by som asi prekonzultovala v lekarni, pripadne je o tom mozno nieco v pribalovom letaku...