Ahojte , idem sa spýtať či nemáte skúsenosti s týmto . Moja mala šla včera spať uložila som ju o pól 9 neskutočný rev keď si ľahla hneď si sadla a plakala ako od bolesti dala som aj nurofen nezabralo . Zaspala až o 1 ráno a o 7:30 sa zobudila znova s plačom . Boli sme na očkovaní 25 mája ale po očkovaní nemala ani zvýšenú teplotu nic. Hneď jej v ambulancii dali cipok lebo minule znášala očkovanie s horúčkami 38-39 3 dni . Pekne spala tu noc po očkovaní a deň na to katastrofa . Idú jej aj horné zuby ale že by zo zubov nevedela zaspať a až o 1 ráno to sa mi nezdá . Máte s tým skúsenosť. ? Sople nemá ani chorá nebola poslednú dobu
@luss121 u nás úplne bežný stav keď jej išli horné zubky, plakala počas dňa, stále bola nespokojná, v noci nespala alebo len pri nás aj to sa stále prehadzovala. Teraz keď už sú vonku, tak je to ok. Ale tiež ju môžu bolieť nožičky po očkovaní. Odporúčam tiež tie náplaste. My ich nosíme vždy na očkovanie a už tam ich nalepí sestrička.
Tie zuby nemajú časový harmonogram že kedy budú bolieť o ktorej hodine.. Syn aj keď nemal horúčku, ale videla som že sa trápi, dala som nurofen a Dentinox gél na ďasná.
A ešte taká možnosť, podľa druhu očkovania.. pri niektorých reakcia môže prísť až o niekoľko dní.
Prajem skorú úľavu maličkej.
A nebolia ju nožičky z toho očkovania? Mne doktorka poradila chladiace náplaste Dermaplic (s takým medvedíko mna obale) a to hneď na to nalepíme, po pol dni zmeníme a fajn.