Ahojte ,dcérke budú dávať podnebny oblúk ,ale máme si vybaviť termín u našej zubarky na trhanie 2 zubov ale až po termíne ako jej dajú ten oblúk..mali ste to niekto tak? Pri zadávaní termínov má to nenapadlo, až doma ,že prečo nemáme dať vytrhnúť predtym než jej budú niečo robiť ..
@tinka_1807 ďakujem za odpoveď..no mne to je divné tiež ,ale takto mi napísali 4 terminy a medzi tretím a 4 že máme dať vytrhnúť..má ešte mliečne ,tak hojiť sa jej to asi nebude dlho..no ale asi tam zavolam..
Ja som to mala a prijemne to nebolo, hlavne ked to opuchlo. Ale zas ziadny extrem, dalo sa to vydrzat. U mna to davali nejak po 2 rokoch od zacatia strojceka a potom prisla tato faza.
@sonya0000 hmm, mne najskôr trhali zub, až potom po zahojeni nasledovala liečba strojčekom a aj oblúk. Je to zvláštne, že počas liečby jej budú trhať, lebo už samotný oblúk ej pomerne nepríjemná vec. Mne trvalo minimalne 2 tyzdne kým som si naň ako tka zvykla, kým ma nebolel príšerejazyk ... Tým chcem povedať, že operáciu určite dajte najskôr 3 týždne po aplikácii oblúka... Možno aj neskôr aby ústa už boli zvyknuté na obluk