Ahojte baby rastie mi zub múdrosti už druhý ale tento mi robí takú šarapatu v ústach že koniec mi je.. Neskutočne to boli a ja už neviem čo na to prosím vás čo vám pomohlo?
Mne to tlačilo na nerv niekde v hlave alebo teda v tvári a to hrozne bolelo. Neriešila som to so zubárkou, dala som si ibalgin.
Horné som nemal nikdy zárodky na rtg, dolné som si dal vytrhnúť okolo 22 roku. Začal sa jeden hýbať von opieral sa o sedmičku a kurevsky to bolelo, v priebehu pár dni to išlo od pobolievania k neznesiteľným bolestiam...
Ibalgin
Mne pomohol na dasno Kamistad gel
@lia_nka čo skutočne pomohlo, bolo vytrhnutie u stomatochirurga 👌 od bolesti Novalgin, Ibuprofen a alkoholové obklady na ďasno, kamilkové výplachy. Ale hlavne ak to trvá dlhšie treba ísť k zubárovi aby zhodnotil či rastú tak, ako by mali. Inak je to len zbytočné trápenie, ja som čakala 3roky kým mi iná zubárka odporučila ich dať von.
Nič 😁 išli mi tri naraz sem tam bolelo ale neriešila som. Zubár akurát upozornil že keď budem chcieť že mi ich vyberie že majú veľmi plytké korene 😁 takže som spokojná aj keby sa neviem čo dialo vyberie do do pár minút
Počkala som kým vyšli a potom som ich dala vytrhnúť 😅 mala som všetky štyri.
mne ani nevysli, zomierala som na to hadam rok a to sa iba tlacili von.. :D dala som si vybrat...
Ďakujem za rady dievčatá je to taka bolesť že si neprajem nič iné len aby mi ho dali von
@lia_nka okrem ibalginu na chvilku, zubarka 🙂