co je dobre na ukludnenie pri prerezavani prvych zubkov??.. moja dcerka ma 5 mesiacov a neustale si dava rucky do pusy a je nervozna.. mame cakat uz prvy zubok?..
snazime sa ju zamestnavat ako sa len da aby sme jej to ulahcili..
ja homeopatikám neverím,riešili sme to hrýzatkami a občasným podaním Nurofenu
Syncekovi vysli prve zubky prave v 5. mesiaci, tiez sme pouzivali homeopatikum Camilia a Dentinox gel na znecitlivenie.
dentinox gelik mam pripraveny pre malicku tak hadam jej pomoze.. len neviem ci ho mozem pouzit aj teraz lebo je od pol roka.. ale myslim ze aj v piatom mesiaci sa moze pouzit..
Nám tiež pomáha homeopatikum camilia a dentinox alebo dologel. Hračky hryzátka sú nanič. Vôbec nemajú taký tvar, aby si ho dieťa dalo tam kde potrebuje. Ešte pomáhalo dať cumeľ z fľaše ( už taký z ktorého sme vyrástli a nepoužívame) do chladničky. Malý si ho pekne drží v rúčke a dá do pusy tam kde potrebuje.
Dentinox je lepsie ako homeopatika aspon v nasom pripade a pri najhorsom na noc nurofen..
dakujem za rady 🙂))..
Camilia...gely su slabe
@anicka309 Kamarátka si veľmi pochvaľuje homeopatiká na zúbky, vraj nemusela na noc dávať ani nurofen, čo stačili homeo. Volajú sa Camilia https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...