Čo pomôže na ukľudnenie pri prvých zúbkoch?

anicka309
20. sep 2015

co je dobre na ukludnenie pri prerezavani prvych zubkov??.. moja dcerka ma 5 mesiacov a neustale si dava rucky do pusy a je nervozna.. mame cakat uz prvy zubok?..
snazime sa ju zamestnavat ako sa len da aby sme jej to ulahcili..

monicm
20. sep 2015

@anicka309 Kamarátka si veľmi pochvaľuje homeopatiká na zúbky, vraj nemusela na noc dávať ani nurofen, čo stačili homeo. Volajú sa Camilia https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...

janinah
20. sep 2015

ja homeopatikám neverím,riešili sme to hrýzatkami a občasným podaním Nurofenu

seahorse27
20. sep 2015

Syncekovi vysli prve zubky prave v 5. mesiaci, tiez sme pouzivali homeopatikum Camilia a Dentinox gel na znecitlivenie.

anicka309
autor
20. sep 2015

dentinox gelik mam pripraveny pre malicku tak hadam jej pomoze.. len neviem ci ho mozem pouzit aj teraz lebo je od pol roka.. ale myslim ze aj v piatom mesiaci sa moze pouzit..

dadulkaf
20. sep 2015

Nám tiež pomáha homeopatikum camilia a dentinox alebo dologel. Hračky hryzátka sú nanič. Vôbec nemajú taký tvar, aby si ho dieťa dalo tam kde potrebuje. Ešte pomáhalo dať cumeľ z fľaše ( už taký z ktorého sme vyrástli a nepoužívame) do chladničky. Malý si ho pekne drží v rúčke a dá do pusy tam kde potrebuje.

tanusenka
20. sep 2015

Dentinox je lepsie ako homeopatika aspon v nasom pripade a pri najhorsom na noc nurofen..

anicka309
autor
20. sep 2015

dakujem za rady 🙂))..

reni1512
20. sep 2015

Camilia...gely su slabe