Čo pomôže 16-mesačnému synovi na zúbky?

matuska2704
1. mar 2021

Ahoj ..máte niekto skúsenosť alebo viete poradiť ?? synčekovi idú spodné stoličky aj spodné očné ..veľmi sa trápi sliní sa , dáva si pršteky do ústočiek ,prvé dni mal teploty teraz nemá , nechce jesť , zle spáva ....už to trvá 5 dní ..volali sme aj doktorke aj zubnej no nevedia nám pomôcť okrem nurofenu a paralenu a taktiež tie rôzne gély ale to mám pocit že vôbec nezaberá ..viete poradiť čo by som mohla ešte skúsiť aby maličkého mohlo prejsť a aby sme sa už kus konečne aj mi vyspali lebo už som neskutočne unavená a už mi dochádzajú sily

81anina
1. mar 2021

@matuska2704 skuste camilliu homeopatikum z lekarne nas bol po tom kludnejsi.Ak nepomoze tak nic len vydrzat.Aj s nasim sme mali tazke noci ked mu sli stolicky teraz ale ja este kojim tak bol vkuse pricucnuty...

sebneu411
1. mar 2021

@matuska2704 ahoj, na to slinenie nezaberie nič to je prirodzene s každým novým zubom.. ale napr ja som zvykla dať malému ocistenu mrkvu a tu si hryzkal dosť dlho a bol spokojný.. hryzatka mi nezaberali a predsa mrkvu keď má aj iné zuby tak môže hneď pochrumkat. A večer pred spaním som mu dávala nurofen od bolesti a to ho vždy aj uspalo, hlavne ho skús utíšiť a byt s ním. Alebo spolu pred spaním robte niejake aktivity nech na to nemysli a bude viac unavený.. všetko prejde 😇

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkaa1991
1. mar 2021

Našťastie my sme so stoličkami a ocnymi nemali problémy veľké, ale ostatné sme mali.katastrofa v noci rev a nie nie ukludnit len pri tv na gauci zaspavala ale.davala.som nurofen je od bolesti a aj fenistil kvapky dala ked bolo zle ...večer ak.nahodou v noci dala.som nurofen inac nam nic nezaberalo len cakat kym sa prerezu alemu nas to trválo aj mesiac......aj teraz idu nam posledne stolicky na 3roky a napr od augusta do novembra soplila atd vysla.stolicka a uz nebol soplik ale ako vidim dasno asi ide dalsia stolicka a tiez otazne kedy prereze sa ale je to lepsie keďže je starsia