Čo môže byť hnedá škvrna na spodnej stoličke?

evkakozickova
19. sep 2019

Ahojte dnes som si všimla že mali ma na dolnej stoličke hnedú škvrnu môže to byť kaz aj keď sladkostí nepapa zub ešte nemá celý von.

jana_vaj
19. sep 2019

Nie je to úplne bežné ale podľa mňa to môže byť. Ak je to tmavá škvrna tak aj tak neviem čo iné by to mohlo byť, treba dávať pozor hneď na začiatku na dobré umývanie zúbkov aby vydržali čo najdlhšie aby nezostala potom dlho diera kým sa začne von tlačiť ďalší von

guma6
19. sep 2019

@evkakozickova a umyt si ho skusila? Aj ja som sa minule zlakla, ze to uz tak skoro ma kaz mojela, ved jej ledva vysli zuby 😱 potom som jej umyla zuby a uz tam nic nebolo 🙈🤣

diewcatqoo
19. sep 2019

Ahoj, moze to byt aj kaz. Moj syn tiez este nemal stvorky cele von a uz na nich mal kazy, pritom nikdy nic sladke, okrem ovocia, nejedol a zuby sme pravidelne cistili.

evkakozickova
autor
19. sep 2019

@diewcatqoo veď toto že sladkosti nepapa a zúbky mu umývam to fakt tak skoro môže mať 😔😢

evkakozickova
autor
19. sep 2019

@jana_vaj je to také skôr do hnedá umývam mu zúbky stále a môže ho to aj bolieť ?

norikaro
19. sep 2019

@evkakozickova keby ho to boli asi place, ale bohvie, a nemoze to mat od niecoho spinave alebo zafarbene?

evkakozickova
autor
19. sep 2019

@norikaro viac krát som mu to skúšala čistiť

nikpa
19. sep 2019

@evkakozickova fľaky na zuboch sa robia aj z liekov alebo z kvapiek. Syn bral maltofer a spravili sa mu takéto fľaky ešte nemal ani celé predné zúbky vonku. Boli sme s tým u zubárky a vraj to sú škvrny z tých kvapiek, nie kazy

lenocka1984
Odpoveď bola odstránená
Zobraz